Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csinálsz, ha gyereked nem...

Mit csinálsz, ha gyereked nem akarja elpakolni a játékait?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 13:51
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ hány évesről beszélünk
2015. márc. 8. 14:02
 2/10 A kérdező kommentje:
3 és 4,5
2015. márc. 8. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Segítek neki, egyedül még nagyon nehéz ez nekik, mert képtelenek átlátni a helyzetet. Ha beszállsz segíteni és mondod, hogy ki mit csináljon, akkor egy idő múlva belejönnek és már egyedül is menni fog.
2015. márc. 8. 14:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tépek egy szemeteszsákot és már megy is rendet rakni. Egyszer elkezdtem pakolni a játékait a zsákba, amikor már 100-adszorra sem látott neki a rendrakásnak, na azóta megcsinálja. Most is úgy van, hogy megkérem rá. Maximum 4-5x szólok, és ha nem lát hozzá, zörgetem a szemetes zacsit.
2015. márc. 8. 15:09
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
én már nem izgatom ezen magam :D 5 éves múlt, gyönyörűen meg tudja csinálni a szobáját. ha nem teszi akkor kupiban alszik... 3 évesen még együtt csináltuk, most már marad a halom míg rá nem veszi magát...
2015. márc. 8. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Sógornőméknél a porszívó vált be. Amint meglátták a gyerekek, mint a kisangyal, úgy pakoltak. :)

Majd egyszer megírom a saját tapasztalatomat, de most csak 8 hós. Nem pakolja el a játékait. :)

2015. márc. 8. 16:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Huhú, amikor kicsi voltam, ment mindig az imádkozás, hogy lányok pakoljatok már el, stb. Aztán egyszer anya megunta, és mindent, ami szanaszét volt, odadobált a szoba közepére (készült is erről a kuplerájról egy fotó :D). Megmondta, hogyha ez nem lesz elpakolva holnapra, akkor megy a kukába. A húgommal menten elpakoltunk, meglepő módon :) Utána is sokszor kellett kérni minket, de többé ilyen ,,drasztikus" módszerre nem volt szükség.
2015. márc. 8. 17:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem jöhet ki a szobájából míg red nincs. Felajálom a segítségem van amikor elfogadja akkor segítek neki, ha nem akkor hagyom. Ügyes csak néha nagyon unszolni kell.
2015. márc. 8. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Közlöm vele ha èn pakolok el egyedül helyete akkor el is dugom a játèkát ès nemadom vissza .
2015. márc. 9. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is a porszívó vált be.:)Mondom nekik,hogy hozom a porszívót,és ami nincs a helyén,azt mind felszívom.Azon nyomban pakolnak...
2015. márc. 11. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!