Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Paraffinolaj székrekedésre?

Paraffinolaj székrekedésre?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy itt már fel volt téve egyszer ez a kérdés, de arra vonatkozóan nem kaptam megnyugtató választ, hogy mennyi az adagja...van aki azt írja 1 evőkanál 3 x naponta, van aki azt, hogy 1 kávéskanál egyszer. 3 és fél éves a kislányom és tanácstalan vagyok...Azt esetleg meg tudjátok mondani, hogy kb. mennyi időn belül hat?
2015. márc. 1. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Ez nem természetes megoldás , rostos lédús gyümölcsök , sok folyadék , méz , alma segít . A fehér liszt és tészták kekszek gátolják az emésztést .
2015. márc. 1. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen kisgyereknek 1 teáskanálnyi is elég a kívánt eredmény előtt kb. 1 órával. Viszont igaz, hogy rostdús étrenddel kell orvosolni a dolgot és nem hashajtással. Valamint rendszeresen bilire kell szoktatni az ő személyes életritmusának megfelelő időpontban.
2015. márc. 1. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt sajna nem tudom mennyi egy gyerek adagja, de egy kis támpontot adhatok. Én szülés után ettem, durva szorulásom volt. Én reggel, éhgyomorra ettem egy evőkanálnyit. Az a jó benne, hogy ez nem szívódik fel, tehát nem hashajtóként hat, hanem a beleket síkosítja, hogy könnyebben csússzanak a dolgok. Szerintem először egy ilyen kisgyereknek próbálj egy kiskanálnyit adni, ha délig semmi, akkor még egyet. De az első széklete még így is nehezen fog jönni, lehet nem ártana egy kis hashajtóval rásegíteni, de csak akkor, ha már régóta nem sikerült. Mi okozza a problémát?
2015. márc. 1. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A felsorolt rosttdús stb. étrenden kívűl esetleg a cukros kamilla teát próbáltad már adni neki?
2015. márc. 1. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!