Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet valami következménye?

Lehet valami következménye?

Figyelt kérdés

párom állandoan ölelgeti a gyeremekünket (5éves,lány)

csikizi

fenekét simogatja

meg ilyeneket mond:gyere ide josegg

megcsípem a seggedet

szerintetek ez normális? még az ölelés meg a csikizéssel nem is lenne gond..

2015. febr. 26. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi következménye lenne? Annak hogy szereti a gyerekét? Te nem szereted?
2015. febr. 26. 13:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt látni, hogy viccesen csinálja-e vagy betegesen. Ebből, amit leírtál, bármeilyik lehet. Én is szoktam a lányom fenekét simogatni, "röcögtetni", jókat nevetünk rajta, nem okoz bennem szexuális felindulást vagy mit.
2015. febr. 26. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:

amit leírsz az lehet ilyen is olyan is..mi nem látjuk..

velem is ezt csinálta apu, egészen sokáig 10-12 éves koromig,, amikor kamaszodtam akkor már azért ennél kicsit finomabban, és kevesebb testi kontakttal..

de manapság is szokott beszólni..h "vigyázz, mert megcsíplek"

persze nem teszi meg

már felnőtt 30 éves nő vagyok, soha nem csinált olyat, ami több annál, mint apa-lánya kapcsolatban lehet

2015. febr. 26. 16:07
 4/4 anonim válasza:

Ezzel nem leszek népszerű, de ilyen nyelvezett mellett nem a legjobb viselkedésmintákat veszi át.

Az ördög meg sohasem alszik, én tuti beszereznék egy rejtett babafigyelő kamerát (plüssmaciban van, stb.) és egy-kétszer ellenőrizném hogy mi az ami nem előttem folyil.

2015. márc. 5. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!