Adsz még atlétát a póló alá, vagy már nem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 19:28
11/17 anonim válasza:
6os vagyok, azt arulja mar el valaki h ugyan mi a fene nem volt a valaszomban hasznos, igazan kifejthetne az aki lepontozott engem is meg a tobbieket is akik a kerdest valaszoltak meg. Szanalom tenyleg. De az ilyen sunyi semmirekello nem valaszol csak hallgat.
12/17 anonim válasza:
Igen, persze, hisz hűvös bvan még. Ha játszik, kivan a dereka trikó nélkül, meg már ő is megszokta.
13/17 A kérdező kommentje:
De rövid ujjút is adtok az atlétára,vagy csak atléta+hosszú ujjú?
2015. febr. 25. 09:26
14/17 anonim válasza:
2. vagyok. Atléta+hosszú ujjú felső.
15/17 anonim válasza:
Oviban atléta + hosszú ujjú, kint a kabát alatt még egy pulcsi. De ez attól függ, mennyire van meleg az oviban, meg a gyereknek milyen a hőháztartása. Van, akinek rövidgatyában is melege van, míg más két rétegben érzi jól magát.
16/17 anonim válasza:
Én már felnőtt korban vagyok, és amióta bejött az országba a póló, azóta atléta helyett használom, nem együtt. Nem lóg ki a derekam, mert olyan póloót hordok, ami elég hosszú. Persze hodhatnék rövid (90 fokos mosástól összemegy) pólót, hogy kilógjon a derekam, és akkor vehetnék alá egy hosszú atlétát, hogy ne lógjon ki. :)
17/17 anonim válasza:
Igen,adok.Három éves a lányom,trikó,póló,vékony hosszú ujjú van rajta itthon és a bölcsiben. Bár ott szólni szoktak,hogy ez túl sok,de én így érzem jónak,ha nincs rajta valamelyik,tök hideg a kis keze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!