Orrmandula mutetert mennyi halapenzt adtatok a gegesznek illetve az altatoorvosnak?
Az én lányomat e héten szerdán műtötték meg.
Az altatóorvos (akihez mentünk a műtét előtt) be se tolta a képét. Felnőtt részlegen műtötték a lányom, nem a gyerek részlegen. A műtét reggeléig váltig állította, hogy ő is ott lesz, ő fogja altatni. Kiül majd a műtő elé a lányommal a karjában, én pedig mellé. Úgy fogja elaltatni, hogy a lányom lássa, ott vagyok, stb .. hogy minél kevesebb törés érje.
Ehelyett a műtős fiú betolta a lányomat (persze, nagyon kedves volt és el is búcsúztunk a lányommal egymástól), odabent altatta el egy fiatal (kb. 25-26 éves) hölgy. Ő nagyon kedves volt és a műtét után ki is jött hozzám elmondani mindent.
A doki már kora reggel mosolygott, vidáman beszélgetett a lányommal. Műtét után többször benézett, ha kellett valami, akkor hozatott a nővérkékkel, stb.
Másnap délelőtt jöttünk haza. A doki megvizsgálta a lányom, elmondott mindent, amit tudni kell.
Szerettem volna oda adni a pénzt (20e), de semmit se fogadott el. Azt mondta, hogy a kontrollon se akarjam majd odaadni, mert neki nincs szüksége rá. Mondjuk ez valóban így van. Ő nem azért orvos, hogy tömjék a zsebét.
Az altatóorvosnak (elsőnek) szerettem volna adni 10e-t, de végül azóta nem is láttuk.
Aki pedig elaltatta a műtét előtt, ő meg el se fogadta, mert ugye nem lehet.
Nekünk ugyan nem mandula, hanem sérvműtétünk volt, de én sem adtam egy fillért sem, őszintén fel sem merült bennem. Nem fogadtam meg az orvost, a rendes munkahelyén, munkaidőben csinálta meg. Tudom, hogy nem fizetik meg őket rendesen, de ez nem az én problémám. S mindegyiknek van magánrendelése, ahol elég jó órabérben dolgoznak.
Egy sima félórás rutinműtét volt, amiből naponta 5-öt megcsinálnak, nem gondoltam, hogy fizetnem kéne érte.
Így is nagyon rendesek voltak, nem éreztem, hogy az orvos bármit elvárt volna.
Altatóorvosnak semmit,
a doktornőnek,akihez 10 éve járunk,adtam 2000 ft-os DM utalványt és egy drágább desszertet.
A nagyobb fiamnál 8 éve egy dobozos orchideát kapott és egy drága bonbont.
Pénzt én senkinek nem adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!