Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 évesnek érdemes még 4...

5 évesnek érdemes még 4 kerekes görkorit venni, vagy lehet már egysorosat is kezdésnek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 1 sorosat fogok venni most a lányomnak, mert már egész jól jégkorizik. Viszont a Decathlonban van olyan egysoros kori, amit át lehet alakítani, úgy, hogy a hátsó kerekek 2 sorban vannak.

[link]

2015. febr. 22. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Tavasszal pont ilyet fogok venni a majdnem 3 évesemnek, mint amit az első linkelt.

Háromszög alakzatba voltak rakva a kerekek, amikor 2,5 évesen rápróbáltam, nem jelentett neki nagy gondot. :)

2015. febr. 22. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi is örököltünk egy olyat, amit belinkelt az első válaszoló. Amikor hátul 2 kerék volt, akkor sétált vele a lányom. Aztán kísérlet képpen átszereltem egy sorosra, azóta gurul vele. :)
2015. febr. 22. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vedd meg az egysorosat.

A kislányom nem volt még 4 éves, amikor megkapta az első egysoros koriját. 1 óra gyakorlás után már kapaszkodás nélkül közlekedett a lakásban, pedig előtte semmilyen kori sem volt a lábán.

2015. febr. 22. 19:21
 5/8 anonim ***** válasza:
csakis egysoros!!!!
2015. febr. 22. 19:43
 6/8 anonim ***** válasza:
3.5 eves volt a fiam amikor egysoros gorkorit kapott.Kis gyakorlas utan nagyon ugyesen ment vele.
2015. febr. 22. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi, én is pont azt a Decatlonosat néztem ki, most az jutott eszembe,hogy ha 3 kerékre van állitva,akkor nem fog nehezebben megtanulni egysorosan? Mert hogy megszokja,hogy nem borul el 3 keréken.
2015. febr. 23. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi pont az 5. szülinapjára vettünk a lányomnak 1 sorosat. Előtte se jégkorizni, se kétsorossal nem próbált. Nagyon ügyesen megtanult egysoroson is :)
2015. febr. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!