Járt más úgy, hogy a gyereke annyira sokat betegeskedett a bölcsiben, hogy inkább kivette?
Köszi a válaszokat!
Annyiban lenne könnyebb szeptembertől, hogy anyukám már nyugdíjas lesz addigra, szóval nyugodtabban el tudok kezdeni egy új munkahelyen dolgozni. Mert így most irtó gáz lenne. Ha fel is vennének... csak én tudok itthon maradni a gyerekkel. Akkor meg már lesz segítség. Meg azért idősebb is lesz.
Amúgy érdekes, mitől függ ez, az első gyerekemmel semmi gond nem volt, alig volt beteg.
A kicsinél a krupp jön mindig elő amúgy, antibiotikumot még sosem kapott.
Ha anyukád segít, akkor nagy szerencséd van. Nekem 1,5 év van a gyerekeim közt, 6 évig voltam itthon, most a párom van itthon, de gyakorlatilag interjúkra sem tud járni, mert valami tuti közbejön. És még nem mondanám, hogy extrán betegesek. Havi 1 hét, az még a normális kategória, de az egyik jön a másik után. Mindkét szülő nem tud így dolgozni, hacsak nem tudsz otthonról dolgozni.
Anyám kb. annyit segít, hogy folyton kritizál, hogy tönkreteszem a gyerekeimet. MJert ő kivette a húgomat, valahogy elvoltak a méltányossági gyesből. Ami persze azért nevetséges, mert régebben bárkinek kiadta a doki az igazolást, ma már szigorúbban veszik. Plusz 20 éve is 23.000 ft volt a gyes, ami akkor nem volt annyira kevés, mint manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!