Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hajhullás kisgyereknél?...

Hajhullás kisgyereknél? Találkoztál már ilyennel, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
5 éves a fiam. Decemberben vágtam a haját, akkor még megvolt neki mindenhol. Most vágtam pár hete, a bal oldalon, a füle mögött egy darabon hiányzik a haja, olyan körömnyi területen, egy foltban. Elég feltűnő. Mutattam dokinak, azonnal bőrgyógyászatra küldött. Mitől lehet? Doki szerint valami góc van a szervezetében. Tapasztalt már valaki ilyet?
2015. febr. 21. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ez 10 évesen volt a fejem közepén, egyetlen egy foltban kihullt a hajam, de egyre nagyobb lett. A bőrgyógyász azonnal mandulaműtétet javasolt, a torokmandulám okozta az egészet, hiszen az is egy góc, bent tartja a bacikat! Kivették, visszanőtt, azóta minden rendben :) Szerintem ugyanez van a fiadnak is.
2015. febr. 21. 13:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Mármint a hajam nőtt vissza, nem a mandula :D
2015. febr. 21. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én lányom sóhiányos (nem asztali só, hanem ásványi só) volt. Már majdnem teljesen megkopaszodott, mire kiderült.
2015. febr. 21. 13:59
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Én viszont csavargattam a hajam, azért hullott ki egy foltban. Ráadásul pont a fülem mögött.

Bár nem szép dolog, de lesd meg néha a fiad, hátha csak ennyi a gond. :)

2015. febr. 21. 14:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Voltunk bőrgyógyászaton, elküldtek góckutatásra. Fogászat (azon már túl vagyunk, semmi gond), 3szor széklet mintát kell küldeni az ANTSZ-be baktérium és parazita vizsgálatra, plusz még menni kell fül-orr-gégére. Hónap végén kell visszavinni az leletekkel a bőrgyógyászatra, ha minden negatív, vérvétel. Hát remélem kiderül valami, mert kenegetni kell neki egy ecsetelővel napi 2szer, de még semmi változás.
2015. márc. 3. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem mindenképp vesd fel nekik hogy esetleg a mandulától van! Engem el se vitt anya bőrgyógyászhoz akkoriban, mert felhívta az orvost, aki azonnal mondta, hogy elvihet hozzá de fölösleges, mert biztos, hogy a mandulától van.
2015. márc. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!