Vennetek masfel eves kisfiunak jatek babakocsit?
Figyelt kérdés
2015. febr. 20. 16:42
12/17 anonim válasza:
Nem tudom, minek ebből ekkora problémát csinálni, mint sok szülő teszi. Mit gondolnak, mi baja lesz a kisfiúnak, ha szeret babakocsit tolni? Ahogy írta egy válaszadó, a férfiak is tolnak babakocsit, nem attól lesz férfi a fiúból, mert fiús játékokkal játszik.
Férjem is azt mondta, ha a mi kisfiunk rózsaszín, csilli-villi babára vágyna, azt kapná meg.
13/17 anonim válasza:
ki csinál ebből problémát? Megkérdezett valamit a kérdező, erre válaszolt mindenki. A te férjed ilyen, szuper. Az enyém meg nem ilyen, sőt, én sem vagyok ilyen. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
14/17 anonim válasza:
Kisfiam pont most a harmadik szülinapjára kapott babakocsit, mert arra vágyott :) Nem értem, mi ezzel a gond, miért ciki egy fiúnak babakocsit tologatni... Apukának is ciki, ha ő tologatja a babáját, vagy mi?
15/17 anonim válasza:
13-as! Megnyugtatlak, attól még lehet meleg a fiatokból, vagy lányos pasi, mert ti nagy szigorral fogva nem engeditek, csak G.I. Joe-val játszani. :) Ezen az ég világon semmi sem múlik.
16/17 anonim válasza:
köszönöm a megnyugtatást! Már jó hétvégém lesz, hogy méltattál írni... A véleményemet írtam le, még akkor is, ha van akinek ez magas. Kire gondolhatok?
17/17 anonim válasza:
Igen, és kapott is. Anyukám vette neki névnapjára, mert tönkrement a korábbi, ami a nővéréé volt. Nem voltam ott amikor megkapta, de anyukám azt mondta, hog ekkora örömet nem látott még az arcán :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!