1/5 anonim válasza:
Szia .
Mi 6 hónaposan vettünk a kisfiúnknak új babakocsit . Cybex . [link]
Végülis ez egy sport babakocsi , de sokkal masszívabb jobb.
En nagyon szerettem . Könnyű,de megis meg hóba is eltudom tolni .
2/5 anonim válasza:
3/5 Kevinanyuja válasza:
Szia!
Mi egy Wonderwalk sportbabakocsit vettünk. Esernyőre csukható, újonnan sikerült 13.000-ért megvenni, és nekünk a célnak tökéletesen megfelel. Nagyon könnyű, így a fiam 9-10 kilójával együtt is könnyedén felteszem pl. a buszra is. Egyébként 7,5 hónaposak vagyunk, már megvan egy ideje, mert a nagykerekűt nem szerettem, azt kölcsönbe kaptuk.
Nyilván ez nem egy olyan babakocsi, amiről virít, hogy milyen drága, és milyen menő mami vagyok, de nekem a kényelem minden szempontból fontosabb volt. :)
4/5 anonim válasza:
Chicco liteway 8 hónaposan vettük most 19 a kiscsaj és még nyúzzuk. Imádjuk ő is én is!
5/5 anonim válasza:
Pl ez is fekete lime, a kedvenc kocsink :) nekünk "Ibiza" modell van belőle (magenta+fekete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!