2évesen dackorszak meddig tart?
Figyelt kérdés
napok óta csak ordít,örjöng mindenért amit nem kap meg. aztán se enni se fogatmosni nem akar, van hogy fürdésnél is ordít.már hülyét kapok hogy a szomszédok is néznek rám mintha ölném a gyereket -nem bántom csak az hallatszik hogy ordít a gyerek szinte, meg sír.. már elfáradtam szinte, mert nem lehet vele se beszélni se semmivel hatni :S2015. febr. 18. 21:19
1/8 anonim válasza:
Meddig tart??? - Ki tudja szerinted?
2/8 anonim válasza:
2 évesen max egy évig tart. meg aztán 3 évesen is. de az is lehet, hogy lenyugszol és játékként adod ki neki a feladatokat, úgy tálalod, hogy élvezze, hisz csak 2 éves. úgy átvészelhető
3/8 anonim válasza:
Ugyanezt kérdeztem anyukámtól, nevetve mondta, hogy 20-21 éves korig:) Nálunk a fiamnak 3 éves kor körül hát nem múlt el, de rengeteget enyhült, pont, mire a másfél éves huginak kezdődött:)
4/8 A kérdező kommentje:
Sokmindent kipróbáltam mar ... Hol jo a kedve es megvagyunk hol egesz nap ordítana.... Volt h sírás íg kergetett
2015. febr. 18. 21:41
6/8 anonim válasza:
Hogy reagálsz a hisztire? Ha ordít ignorálod, ha nem eszik nem könyörögsz hanem elveszed az ételt, persze nincs tuti recept de ha valamivel akkor következetességel lehet leszoktatni.
7/8 anonim válasza:
A felnőtté válásig. :) Türelem, kicsit alább fog hagyni, de elmúlni nem fog.
8/8 anonim válasza:
2,5 évesen nálunk még kőkeményen tart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!