Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek vegyek még télikab...

Szerintetek vegyek még télikabátot a lányomnak vagy sem?

Figyelt kérdés

Ma a cipzár rész darabokra tört. Eddig sem volt 100%-os, mert előfordult, hogy szétjött (elcsúszott a cipzár két része) és alig lehetett levarázsolni a lányomról a kabátot.

Van itthon még egy ilyen pufi kabátunk, ami jó rá. Végül is, meleg is, tehát nem inkább átmeneti.

Szerintetek vegyek neki egy normális télikabátot vagy kihúzzuk már ezzel tavaszig?

2015. febr. 16. 13:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem vennék már itt a tavasz, főleg ha van másik ami meleg vastag, de lehet,hogy olcsón kicserélnék a cipzárt, nekem most 800ft-ért cseréltek cipzárt!
2015. febr. 16. 13:58
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Eddig miért nem vettél neki? Hisz azt írtad, eddig sem volt 100% os.

Mostmàr nem vennék neki, ha mégis, akkor egy átmeneti kabátot, és vastagabban öltöztetném alá.

2015. febr. 16. 14:01
 3/9 A kérdező kommentje:

Mert eddig működött és kb. 3-4 hónap alatt 2× volt vele problémánk.

Ezért nem vettem eddig.

A csere kb. 2-3 ezer lenne. Legalábbis ahol eddig érdeklődtem 3 helyen, ott ennyit mondtak.

2015. febr. 16. 14:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem vennék. Add rá a másik pufikabátot, vagy egy vastagabb átmeneti kabátot thermo pulcsival. Pénzkidobás lenne újat venni
2015. febr. 16. 14:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem vennék már.
2015. febr. 16. 14:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem vennék, jó a pufi, amíg hideg van.
2015. febr. 16. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam ilyenkor venni. Általában nagyon le vannak értékelve már ilyenkor a téli cuccok. Tavaly tavasszal 2 síoverált vettem 1-et fizet 2-t vihet akcióban. Persze egy mérettel nagyobbat. Idén télen azt hordta a lányom. Szóval, én vennék.
2015. febr. 16. 16:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Max. én is úgy vennék, mint az utolsó, ha nagyon nagy akció lenne és legalább egy mérettel nagyobb, mint amit most hord.

Most szórják ki a téli cuccokat, magamnak is most vettem a következő szezonra egy kabátot, féláron.

Ha nincs akció, teljes áron nem vennék.

2015. febr. 16. 17:16
 9/9 anonim ***** válasza:
én venék ha találnék szépet olcson de már csak ugy hogy jövö összel-télen is jó legyen ,én lányomnak a síkabátját tavaly vetem leértékelésben azt hórdta akkor is meg idén is.
2015. febr. 17. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!