Mit tennétek, hogy változzon a helyzet?
Ha ő nem tartja tiszteletben a kéréseteket és ti nem tudtok ezzel megbarátkozni, akkor bizony az egyetlen megoldás az, hogy megköszönitek szépen a segítségét és a jövőben nem kéritek szívességre.
Nem írtad le részletesen, így nem derül ki, hogy mennyire szigorú és milyen hosszú elvárásaitok "listátok" van arról, hogy mit szabad, mit nem szabad a kicsinek- mert az is lehet, hogy egy picit ez is sok...
Egyébként egyedülálló anyaként (nincs sajnos nagymama sem vagy rokon, akinek hálás lehetnék ilyen segítségért) azt gondolom, hogy nem nagyon van olyan ügyintézés, ahové ne tudnád magaddal vinni a gyermekedet- sőt a legtöbb helyen már vannak gyereksarkok, babasarkok stb.
Milyen olyan rendszeres ügyintézéseid vannak, amelyek lehetetlenné teszik, hogy esetleg egyedül megoldd?
nem kötözködésből írom, csak átérzem kicsit mindkét oldalt: a környezetemben van olyan család, ahol van jóravaló nagymama- persze kicsit más gondolkodással, mint a fiatal anyuka, de ott a szülők is olyan lehetetlen elvárásokat támasztanak, hogy nem tudom, él-e olyan nagyszülő a világon, aki képes lenne pontosan teljesíteni.
Ha a picit etetni kell, akkor gondolom 1 év alatt- hidd el semmi baja nem lesz, ha fél órával később kap enni- gyerek, pici baba önszántából még nem halt éhen :)
Én ezt azért nem látnám olyan egetverő tragédiának, inkább örülnék, hogy besegít- még ha egy picit másként is, mint én szoktam csinálni.
Ha tényleg nem jó amit a nagyi csinál, akkor olyan 1500 Ft/óra ártól már lehet szakképzett babysitteret is fizetni itt a fővárosban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!