Hány napig jár ugyanabban a nadrágban a gyereked óvodába?
Figyelt kérdés
Benti nadrágra gondolok.2015. febr. 10. 08:55
11/19 anonim válasza:
Minden nap kompletten új ruhát kap. Ők abvan is alszanak, de ha külön lenne pizsi, akkor is naponta cserélném. Kislányom van, bent van mindenből egy váltás ruha.
12/19 anonim válasza:
Általában minden nap tisztát adok rá. 1-2x előfordult,hogy ugyanazt adtam rá másnap is,mert nem koszolta össze és már nem volt tiszta benti nadrágja,de ez ahogy irtam,ritkán fordult elő.
13/19 anonim válasza:
Minden nap uj ruha, igy a nadragot is naponta cserelem.
14/19 anonim válasza:
Nekem kislányom van, leginkább leggings vagy harisnya+szoknya van rajta. Minden nap új mindenből.
15/19 anonim válasza:
húha, enyém 2 nadrágot kap bentre hetente. ha piszkos, felveszi a másikat, hétvégén hozom haza mosni. egyébként kisnadrágban van, szóval nem azzal seper fel. de most elgondolkozom, hogy ez így lehet nem jó :)
16/19 anonim válasza:
Minden nap teljes tiszta ruha garnitúrát kap.
17/19 anonim válasza:
Nincs külön benti nadrágja. Így mindennap tiszta nadrágot kap. Ha éppen lenne külön benti nacija, azt is naponta cserélném, hiszen csúsznak mászna egész nap.
18/19 anonim válasza:
Nincs benti nadrágja és itthon sem cserélem át neki, szóval minde nap tisztát adok rá.
19/19 anonim válasza:
kb fél évente egyszer fordul csak elő hogy nem piszkolja össze egy nap alatt, tehát minden nap újat kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!