Nagyon gáz, hogy a négyévesemnek még nincs társasjátéka?
Figyelt kérdés
Pontosabban egy pici van, de annyira nem érdekli, szerepjátékozik bőszen, én meg nem is gondoltam eddig, hogy kéne neki társas ...2015. febr. 8. 21:31
1/11 anonim válasza:
5 évesemnek van társasjátéka, de soha nem játszik vele, mert utálja. 3 éves testvérével szoktam néha játszani, de ő akkor sem áll be. Férjemnek mondtam egyszer, hogy álljunk neki társasozni mind, hátha akkor kedvet kap, mire mondta, hogy ő (mármint a férjem) se szeretett soha társasozni.
2/11 anonim válasza:
nekem 5 éves a fiam, 2,5 évesen kezdtük el venni a társasokat. persze az egyszerűbbeket. lassan játékboltot nyithatnánk, minden ünnepre kap 1-2-t :) mi nagyon szeretünk esténként együtt játszani, mondjuk a twistert ajánlom ha benne vagy a hülyéskedésben, nagyon jókat röhögünk és megtanulta melyik a jobb-bal keze/lába :)
de már monopolyja, hotelje is van, nagyon szereti azt is, persze a pénzben segíteni kell neki.
nem gáz, hogy nincs, de nagyon jókat lehet együtt játszani ha jót választotok :)
3/11 anonim válasza:
szerintem nagyon hasznos a társasjáték,fiamnak három éves kora óta van,most 5,5 éves.Napi szinten játszunk vele,mindig másikkal.Jól kell megvlálasztani a játékot,mert ha rákap az ízére,nagyon sokat tanulhat belőle.Koncentrálás,logika,taktika,számolás és még millió dolog.Válasz először egy egyszerű dobókockás körbelépegetőst,ami egyben érdekes és izgalmas is.Fiamnak olyan 10-12 van
4/11 anonim válasza:
Szia! Mi is 3 évesen kezdtük el a társasozást, azóta sokat begyűjtöttünk. Kezdésnek nagyon bejött nekünk a Lotti Karotti, ill. egy kicsiknek való válogatás, Első Játékaim Gyújteménye a neve. Hajrá, szerintem sok jó percet fog okozni, a következő ünnepre legyen társas az ajándék:)
5/11 anonim válasza:
Én is a társasjátékozás megszerettetésére buzdítalak:)
Van sok, egészen kicsiknek is, akár 2 és fél évesnek is.
Csigafutam, 4 első játékom, Kisvakondos, Bogyó és Babócás, stb.
6/11 anonim válasza:
1-es vagyok. Nekünk van 4 első játékom, színes kockával dobálós színrendszerezős, Hófehérkés ki nevet a végén, buszra felszállós, dominó, memory, rokonoknál Bogyó és Babócás társasjáték, de a lányom egyszerűen nem szereti. Én is azt mondom, hogy próbálkozni kell, mert hasznos, de ha nem szereti, hát nem szereti.
7/11 anonim válasza:
Nem nagyon gáz, nem marad le semmiről, de legközelebb, ha lesz valamije, vegyetek azért szerintem. Nem muszáj a hagyományos táblás játékokkal kezdeni, az első társasjáték lehet nyugodtan pl Lotti Karotti vagy Jenga vagy Tik-Tak Bumm.
8/11 anonim válasza:
Nem baj, de ha nem nagyon van nem is tudja kipróbálni. Első társasjátéknak lotti karotti kitűnő választás. Kislányom még nincs három éves, de nagyon élvezi. Napi többször kéri, hogy játszunk vele. A sima lépegetőset meg unta.
9/11 anonim válasza:
Az én lányom se szeretett eleinte társasozni, egy kör után megunta, aztán gondoltam ha nem a sima lépegetős fajtákkal próbálkozunk hátha jobban tetszik neki és így is lett, most lesz tavasszal 4 éves és most már szeret társasozni, a hagyományos lépegetősből a rövidebbeket szereti, de azt is van mikor kéri, hogy játszunk újra és 3-4x körbe megyünk rajta. Szerintem is hasznos és nagyon jó még nekünk felnőtteknek is, esténként együtt játszani a gyerekkel, persze mást is szoktunk de a társasjáték is kell egy kicsit. Erőltetni nem kell, de próbáld kitalálni melyik az a játék ami nyerő lehet nála, én is napokig nézelődök a neten mikor venni akarok, hogy melyik az amelyiknek örülne és amivel jól eljátszana.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves, informatív válaszokat :) megrendeltem egyet.
2015. febr. 9. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!