Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol és mennyiért lehet venni...

Hol és mennyiért lehet venni laktózmentes tejet?

Figyelt kérdés
A doki kérte, hogy néhány hétig ilyet adjak a gyereknek. Hol tudok ilyet venni? Auchan, Tesco, cba van viszonylag elérhető helyen. Ha muszáj Cora, vagy Lidl.
2010. febr. 10. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Minden nagyobb boltban kapható, az ára kb. a normál tej kétszerese :(
2010. febr. 10. 16:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Cora, tesco, auchan biztos, de szerintem már a többiben is lehet. Már a millinek is van laktózmentes teje, szóval nem eléhetetlen már sehol.
2010. febr. 10. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Az auchanban, tescoban tuti van. És sajna drágább, de lehet, hogy szerencséd lesz és akciós.
2010. febr. 10. 16:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Miért kell ilyet adnod a gyereknek? Ha érzékenynek tűnik akkor miért nem vizsgáltatja ki a dokitok?

Egyébként mi is laktózmentes tejet iszunk és a Mizo 399, a Magic Milk 389, Montice 416 Ft.

Én a Spar-Intersparban veszem ezt az új Spar Free From laktózmentes tejet és a Hűtőben lévő tej 1,5%-os most 226Ft a Tartós pedig 1,8%-os 265 Ft.

2010. febr. 10. 17:39
 5/9 A kérdező kommentje:
A doki részletesen elmagyarázta, hogy erre miért van szükség. Ma volt vérvétel, rengeteg mindent meg fognak nézni a vérében, de addig is kérte, hogy laktózmentesen etessem. Részletesen elmagyarázta, hogy a bélben hogyan működnek a bélbolyhok, mely részük bontja a tejcukrot, tejfehérjét, glukozt stb.
2010. febr. 10. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:

Ok, csak nem írtad, hogy kivizsgálás alatt ál a kisgyerek.

Nálunk a kislány 19 hónapos és a doki azt mondta, hogy csak 2 éves kor után lehet kivizsgálni bár ezt sokan cáfolják.. Én tejérzékeny vagyok szóval magamtól adom neki a laktózmentes tejet.

Meg egyébként is minden tejtermék amit eddig evett vagy kiütötte, vagy kihányta vagy hasmenése lett. Tipikus tünetek mégsem értem a dokinkat!!!

2010. febr. 10. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Átlag 350-360 ft a liter, de a spárnak van most egy saját terméke, az 250 ft-. nem mindegy...Mi azt használjuk
2010. febr. 10. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
A Spar-ban van laktózmentes tej 400 Ft körül, túró, tejföl, joghurt. A húgom is laktózérzékeny, ő ott szokott vásárolni.
2010. febr. 10. 21:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Sparban vettünk végül 265 Ft-ért. Köszi a segítséget Nektek.
2010. febr. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!