Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek emeletes ágya van, hol...

Akinek emeletes ágya van, hol és mennyiért vette?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 08:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Merre laksz?

Mi Pécsen, és a 6-os mellett egy bútordiszkontban: nagyon szép fenyőből készült, igényes, két külön ággyá vehető szét; mindennel együtt, tehát matraccal együtt fizettünk 70.000.- ot ja, ebben a házhoz szállítás is benne van :)

2011. júl. 4. 07:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis bútorüzletben 50-ért matrac nélkül. Fenyő.
2011. júl. 4. 07:32
 3/6 TKI Ibolya ***** válasza:
100%
Ikeában vettem 30.000 forintért matraccal együtt.Az anyaga fenyő.
2011. júl. 4. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vaterán vettem,28000ft volt,én még kértem rá leesésgátlót is,ez plusz 1500ft volt:-)Nagyon szép munka,könnyen össze lehetett szerelni.

Üdv

2011. júl. 4. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi Pécsett az Integrale bútorboltban vettük, az alapára 47 ezer volt, de kértünk hozzá magasító toldást, hogy be tudjon egy felnőtt is ülni az alsó ágyra, így volt 54 ezer. Két külön ággyá szétszedhető, teli támlával kértük, de lehet választani másmilyet is. Plusz ha kéred ingyen belemarnak valamilyen mintát pl. micimackót, vagy a gyermek nevét. Alul és felül is van leesésgátló, matrac nincs hozzá.

Nagyon masszív ágy.

2011. júl. 4. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
ikea 20ezer volt natúr fenyő
2011. júl. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!