Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 es fel eves lanyom ejszaka...

3 es fel eves lanyom ejszaka sirt, hogy faj a laba, tapasztalt valaki hasonlot?

Figyelt kérdés
Par honapja egyszer volt ilyen,azota sem.Nappal szokta mondani,hogy faj a laba,de akkor mindig kakilnia kell! Szekletvisszatartos kislany egyebkent.Most sem kakilt napok ita.Attol.fajhat a laba? Nem hinnem,hogy osszefugg a ket dolog,de megis mindig olyankor panaszkodik labfajasra,amikor kakilnia kell.Most sem kakilt napok ota. :( Nagyon aggaszt ez a labfajas dolog.Vigyem orvoshoz?
2015. febr. 6. 08:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A növekedésen túl ortopédiai problémát is jelezhet. A nagylányomnak gyenge a térdízülete, és rosszul terhelte. Ebből adódott az állandó fájdalom. Amikor a háziorvosunknak megemlítettem vérvételre is elküldött minket.

Én mindenképpen beszélnék a gyerekorvossal.

2015. febr. 6. 13:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Mindenkepp megemlitem neki,most nem akarom odavinni,mert sok a beteg,de megprobalom felhivni.Ha hetvegen meg elofordul,hetfon elviszem.Anyos szerint egyebkent psziches,amikor kakilnia kell,akkor szokta mondani es akkor szokott ilyen lenni,mint most volt(nyafka)...szoval anyos is egybol ezt mondta,amire en tippelek.
2015. febr. 6. 14:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Csak elvittem dokihoz,miutan delutan is sirva kelt.A doki szerint a mult heti influenzajabol maradt vissza a fajdalom.Ha hetvegen meg lesz,hetfon vissza kell menni.Kozben delutan kakilt meg egyet esbazota semmi panasz.Majd meglatjuk mi lesz hetvegen.Cataflam cseppet javasolt a doktorno.
2015. febr. 6. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
A növekedési fájdalom nem olyan intenzív. Mikor kakilnia is kell, akkor több kellemetlen dolog összeadódik, így már nehezebb őket elviselni. Gondolom én.
2015. febr. 6. 19:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak is, ha valami baj van a gyomrával, hánynia kell, kakilnia kell éjjel, rögtön a lába fáj.

Két éve influenzás volt, ami ráment az izületeire, azóta előfordul, hogy a fent említett esetekben a lábát fájlalja. Aztán hány egyet vagy kakil, és negyed óra múlva mintha mi se történt volna alszik tovább.

Egyébként ő tejallergiás, 4 éve egyáltalán semmilyen tejterméket nem eszik/iszik, semmi baja a csontfejlődésének. Sőt! Kifejezetten magas, nagy gyerek, és 4 évesen már 2 fogat váltott, és mozog a következő is!

2015. febr. 6. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekünk az ortopédus kérdezte, hogy szokott-e fájni éjjel a lába, mert akkor gyógycipő kell neki(lúdtalpas).
2015. febr. 13. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!