Ti mit csináltok, mikor legszívesebben már kiabálnátok a gyermeketekkel?
Figyelt kérdés
Adnátok pár nevelési tanácsot, hogy miket lehet alkalmazni feszült, mérges helyzetben? Mikor századszor mondod és akkor sem csinálja? Nem jön ide, nem hagyja abba, nem veszi föl, nem teszi el, nem eszi meg... Mert ugye ha ingerülten kiabálok vele, akkor csak azt tanulja meg, hogy nehéz helyzetekben a kiabálás a megoldás. És ezt nem akarom!2015. febr. 3. 17:58
11/13 anonim válasza:
Kivehetném, de nem akarom félreérteni. Nem tudhatja itt senki, kivel nem értesz egyet.
12/13 anonim válasza:
Szerintem pofont KELL kapnia a gyereknek. Ezt nevezik nevelésnek. Ez nem verés, és az értelmi fogyatékos ezer felkiáltójeles hozzászólások írójának kedvéért megismétlem, hogy a kellő pillanatban a kellő erősségű pofon kell. Nem kell lélekromboló kétórás ordibálás, és nem kell sarokba állítás sem. Ha nem értesz egyet velem, akkor nem én vagyok a pocsék szülő, hanem neked nincs fogalmad a nevelésről. Semmi gond, majd a gyermekedtől visszakapod, ha felnő.
13/13 anonim válasza:
Aha persze... akkor osztogasd csak a pofonokat de nem lennék a gyereked helyében. Nálunk müködik máshogy is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!