Farsangra házi készítésű jelmez, vagy kész jelmez? A ti gyermeketeknek milyen lesz?
Először készítek jelmezt, a fiam Spongyabob szeretne lenni. Már megvan minden hozzá, csak festéket kellett venni. Szerencsére a férjem több kartont hozott, lesz min gyakorolni az arcot. :)
Nézegettem jelmezeket, legutóbb a Müllerben, de iszonyatosan drága és olyan ócskának tűnik az összes. Mondtam is a férjemnek, ha lányunk lenne és hercegnő szeretne lenni, inkább vennék valami adok-veszek oldalon 1-2000 Ft körül koszorúslányruhát vagy elsőáldozó ruhát, mint 6000 Ft-ért gagyi, műszálas, lógó cérnás kész jelmezt.
Én is saját kezűleg készítem, a lányom Elsa lesz a Frozenből.
És nem vagyok profi varrónő, de hogy nem lesz ciki az a ruha, az tuti. :)
Amikor boszi volt a lányom, na azt kölcsönöztem.
Amikor cica volt, azt is én "készítettem". (Fekete h.ujjú tornadressz, cicanaci, cipő, fület a neten vettem, mert szuper világítósat találtam, a kabátom kapucnijáról leszedtem a prémet, az lett a farka.)
Nyugodtan varrd meg Te a jelmezt!
Előző vagyok.
És a lányom most elsős, nem ám ovi, meg bölcsi, kedves kettes! :P
2 éve kalóz volt. csak pár kiegészítőt vettünk, nem öltözött be tetőtől talpig, hogy le tudja venni ha kényelmetlen :) tavaly róka volt, én készítettem, ő volt az egyetlen aki saját készítésű volt, de nagyon büszke volt rá, tök jó lett, mindenki megdicsérte, ráadásul a királylányok és a szuperhősök mellett kitűnt :)
idén bajban vagyok mert megint kalóz akar lenni... nem látok benne fantáziát, ráadásul ugyan azokat a kiegészítőket szeretné felvenni... még főzöm, hogy nyuszi legyen :)
Én voltam házi készítésű ló. Azóta sem voltam olyan megalázó helyzetben.
Nekem mondjuk mázlim van. Fiamék ovijában nincs farsang szerencsére.
Saját készítésűre szavazok. 3 gyermekem van. Nem szimpatikusak az egyenjelmezek, a kölcsönzősről ordít, hogy honnan van, csak kifizeted, semmi fantázia.
Én akkor éreztem magam rosszul, amikor egyik évben nem volt időnk más dolgok miatt készíteni és kénytelenek voltunk kölcsönözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!