Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Farsangra házi készítésű...

Farsangra házi készítésű jelmez, vagy kész jelmez? A ti gyermeketeknek milyen lesz?

Figyelt kérdés
Bölcsis kisfiam kutyus szeretne lenni a farsangon, es ùgy gondolom, hogy egy ilyen jelmezt èn is tudok kèszìteni neki. Szoktak mèg egyáltalán sk. kèszìtèsűben lenni, vagy mindenki megveszi/bèrli kèszen? Egy pár anyukával beszèltem, ès elmondták, hogy milyen hiper-szuper jelmezeket vettek a gyermeküknek. Èn is meg tudnám venni, nem a pènzről van szò.
2015. jan. 27. 08:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Először készítek jelmezt, a fiam Spongyabob szeretne lenni. Már megvan minden hozzá, csak festéket kellett venni. Szerencsére a férjem több kartont hozott, lesz min gyakorolni az arcot. :)

Nézegettem jelmezeket, legutóbb a Müllerben, de iszonyatosan drága és olyan ócskának tűnik az összes. Mondtam is a férjemnek, ha lányunk lenne és hercegnő szeretne lenni, inkább vennék valami adok-veszek oldalon 1-2000 Ft körül koszorúslányruhát vagy elsőáldozó ruhát, mint 6000 Ft-ért gagyi, műszálas, lógó cérnás kész jelmezt.

2015. jan. 27. 11:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is saját kezűleg készítem, a lányom Elsa lesz a Frozenből.

És nem vagyok profi varrónő, de hogy nem lesz ciki az a ruha, az tuti. :)

Amikor boszi volt a lányom, na azt kölcsönöztem.

Amikor cica volt, azt is én "készítettem". (Fekete h.ujjú tornadressz, cicanaci, cipő, fület a neten vettem, mert szuper világítósat találtam, a kabátom kapucnijáról leszedtem a prémet, az lett a farka.)

Nyugodtan varrd meg Te a jelmezt!

2015. jan. 27. 13:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

És a lányom most elsős, nem ám ovi, meg bölcsi, kedves kettes! :P

2015. jan. 27. 13:17
 14/16 anonim ***** válasza:

2 éve kalóz volt. csak pár kiegészítőt vettünk, nem öltözött be tetőtől talpig, hogy le tudja venni ha kényelmetlen :) tavaly róka volt, én készítettem, ő volt az egyetlen aki saját készítésű volt, de nagyon büszke volt rá, tök jó lett, mindenki megdicsérte, ráadásul a királylányok és a szuperhősök mellett kitűnt :)

idén bajban vagyok mert megint kalóz akar lenni... nem látok benne fantáziát, ráadásul ugyan azokat a kiegészítőket szeretné felvenni... még főzöm, hogy nyuszi legyen :)

2015. jan. 27. 14:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Én voltam házi készítésű ló. Azóta sem voltam olyan megalázó helyzetben.

Nekem mondjuk mázlim van. Fiamék ovijában nincs farsang szerencsére.

2015. jan. 27. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Saját készítésűre szavazok. 3 gyermekem van. Nem szimpatikusak az egyenjelmezek, a kölcsönzősről ordít, hogy honnan van, csak kifizeted, semmi fantázia.

Én akkor éreztem magam rosszul, amikor egyik évben nem volt időnk más dolgok miatt készíteni és kénytelenek voltunk kölcsönözni.

2015. jan. 27. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!