Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet normálisan viszonyu...

Hogy lehet normálisan viszonyulni egy tomboló őrjöngő 3 éveshez?

Figyelt kérdés
Minden apróságon úgy kiakad, hogy bömböl, mint egy állat, az előbb majdnem felborította a hűtőt (!), ököllel ütöget, ha vmit nem engedek neki. Mindent jobban akar tudni, ő akar irányítani... Nem akarom bántani, mert nem más elveket vallok, de tegnap már kapott egy fülest, mikor nekiállt rombolni meg üvöltve szidni engem és ütögetni. Hogy lehet megregulázni egy ilyen kis disznót? :)
2015. jan. 23. 08:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 6 gyerekem van, ebbol negy lany, akik 8, 7 es 4,5 (ikrek) evesek. A ket fiu 2 es 9 honapos.

Eleg sok hisztirohamot ateltem, es meg a fiuk nincsenek is abbam a korban.

Az elso gyereknel aggodtam, hogy jajj mit szolnak az emberek, biztos rossz szulonek gondolnak, stb. De aztan rajottem, h minden gyerek hisztizik.

A legtobbszor szepen kerem hogy hagyja abba, annak egy ido utan enged, de ha mar faradt vagyok, akkor szimplan kinevetem, mert mar nicns turelmem. Azt tapasztaltam, hogy a nevetesnel hamarabb abbahagyjak, rajonnek, hogy ertelmetlen a foldon fetrengeni.

2015. jan. 25. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy 2 meg egy 9 hónapos gyereked? Nekem ez nem jön ki.
2015. jan. 27. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:

2 evest akartam irni, nyilvan nem jon ki

😂😂😂😂

Utolso elotti valaszolo vagyok

2015. jan. 27. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!