21 hónapos lányom már 2. hete 5 óra körül kel reggel. Nem tudom, mit tegyek. Más is van hasonló helyzetben?
Túl sok dolgot nem tudok tanácsolni a türelmen kívül.
Az én 25 hósom az elmúlt 2 hónapban minden nap éjjel 11-12 között aludt el és délelőtt 10ig nyomta.Semmi nem vált be ez ellen.Majd egyik napról a másikra visszatért a este 9 körüli lealvásra.Nálunk eddig mindig volt változás az alvási szokásaiban,ha változtak az évszakok.
Igen :(
a fiam 14 hónapos, eddig úgy aludt, hogy 8-tól 7-ig (fel-felsírva), kb 2 hete, hajnal 5-kor kelünk, és nincs mese, muszáj kimenni. bár én nem várok babát, így is zombi vagyok, abszolút megértelek, remélem, hogy ez csak átmeneti időszak. Esetleg 1-1 nap nem tudna az apukája felkelni vele, hogy te aludhass nyugodtan még egy pár órát?
Szia!
Mi is 5kor kelünk, 20 hós!
Sajnos ez nálunk nem újdonság, nagyon friss a drágám!Akármit kitaláltunk,egyszerűen nem alszik tovább!
Ja én nem vagyok terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!