Akinek szeptemberben kezdi az ovit 3 évese leszoktattátok már a pelusról?
Nekem aug. végén tölti be a pici a 3. évét, de még pelusos. Este fürdéskor szokott bilibe pisilni, de amúgy nem nagyon szól, hogy kéne neki pisilnie. Kezdjem már el most tudatosabban biliztetni vagy elég lesz nyáron?
A nagyobbik is 3 éves kora körül szokott le a pelusról, de akkor nem volt akkora a nyomás, mert majdnem 4 évesen kezdte csak az ovit, mivel októberi.
Szintén a nyárra szavazok, lányom is egy nyáron lett szobatiszta 3 hét alatt. Ő mondjuk kisebb volt, de így is tök könnyen leszokott.
A bilit nyugodtan mutogathatod neki addig, de szerintem nyáron könnyen fog menni a leszokás.
De akkor miért írod, hogy nem érett rá, ha szól este?
Persze értem, hogy ha ráadod a pelust, akkor abba pisil, hiszen ez a könnyebb helyzet neki is.
Viszont már igenis van benne hajlandóság, tehát szerintem nem nagyon kell aggódnod, hogy nyár végéig nem szokik le.
Bocsi, nem bántásból írtam. Lányom, amikor már pucéran szólt, én azt hajlandóságnak vettem, és elég hamar le is szokott a pelusról utána.
Unokahúgom pucéran sem szólt, csak simán bepisilt a szoba közepére, na ott egyértelmű volt, hogy nem érett rá még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!