Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves kisgyerek milyen...

2 éves kisgyerek milyen sítalpon tud síelni?

Figyelt kérdés

Létezik valami, amin tulajdonképpen csak csoszognak a gyerekek, úgy néz ki, mint egy sítalp csak sokkal rövidebb és direkt kicsiknek van. De nem tudom, mi a neve és így nem is tudok rákeresni.

Ismeri valaki? Tudnátok ajánlani bármit a szánkón kívül, amit egy 2 éves használhat egy síelős "nyaraláson"?

2015. jan. 17. 23:44
 1/3 anonim ***** válasza:

A miénk még 3 évesen sem állt meg semmilyen sítalpon. :(

[link]

2015. jan. 18. 00:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi jártunk siiskolaba, a legfiatalabb gyerek olyan 3 eves lehetett, vagy csak kisnovesu volt. Szerintem ekkora gyereket még nem érdemes, mert még beszélni sem tud rendesen, es a kicsiknek viszont kell hogy szakértő kezek között tanuljanak meg síelni. Nem hinnem hogy az oktatók vállalnának ekkora gyereket.

En szoktam latni egészen kicsiket, hogy az apukájuk lécen állnak es ugy csúsznak le.

2015. jan. 18. 12:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem, még nem akarjuk tanítani, hanem inkább olyasmit keresek, amit ő is föl tud csatolni és abban menni három lépést(!) nem csúszni még, csak csoszogni.

A nagy nálunk 4 évesen kezdett tanulni és ez így pont jó volt ,ennél korábban én sem látom értelmét.

Viszont van ez a csoszogó léc, amit nem tudom hogyan neveznek "szaknyelven", erre lennék kíváncsi.

2015. jan. 20. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!