Hogyan viselkedik 2-2,5 éves gyermeked vásárlás közben (mondjuk egy nagyobb boltban, bevásárlóközpontban), ha nem babakocsival vagytok?
Az én lányom is a nyugis kategóriába tartozik. :)
2-2,5 évesen mellettem maradt, várt türelmesen. Most lesz 4 éves, most már szól, hogy ő ezt vagy azt megnézi, élelmiszer boltban segít vásárolni. Nem mászkál el kérdezés nélkül, azt kisebb korában sem csinálta.
öt éves a fiam,szépen jön mellettem
elég sok melóm van benne,de megtanulta
Két és fél éves fiam van. Mivel neki konkrét elképzelėse van mi kell neki, ezért ezeket a dogokat meg is akarja venni :) . Az első 10 percben jól viselkedik, aztán megunja és mindent lepakol, kibont persze nem engedem akkor hisztizik. Lefekszik a földre és órdít, én közben vásárolok. Persze mindig figyelem hogy mit csinál. Mivel már 43 éves vagyok és harmadik gyerek, egyáltalán nem borít ki. Tudom hogy úgy is elmúlik.
Igazãbol a legszőrnyűbb az egészben az ahogy a többiek megvetően néznek rád. De ez is csak szórakoztat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!