Az elmúlt időszakban mindent bántásnak, durvaságnak állít be a kisikolás gyerekem, pedig szó nincs ilyesmiről. Hogy reagálsz, ha ilyennel találkozol?
Pl. nem fértünk el egymás mellett a konyhában, kicsit a kezemmel megfogtam, és odébbtoltam - erre ő fölháborodott, hogy ne lökdössem.
Vagy egyik nap konkrétan átesett a kinyújtott lábamon, erre sírva fakadt, hogy szándékosan elgáncsoltam.
Most már szinte naponta talál ki ilyen alaptalan dolgokat.
Természetesen sokadszor vagyunk túl ennek a megbeszélésén, próbáltam már viccesre is venni a figurát, morogtam is ezért, hogy butaság, amit kitalál - de látszik rajta, hogy beleéli magát, el is hiteti magával, hogy az úgy van, ahogy ő mondja.
Szia!
Nem lehet, hogy a figyelmedre vágyik? És így tudja elérni, hogy valótlant állít, ezért többet foglalkozol vele... Nem mondom, hogy nem foglalkozol vele, csak lehet hogy őt többre vágyna talán, vagy most abban a korszakában van hogy úgy érzi rá senki sem figyel és így akarja magára felhívni a figyelmet.
Kérdezz rá, mi is bántja igazán, beszéljétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!