Nem túl intim a férjem viszonyulása a 2 és fél éves kislányunkhoz?
Egyes válaszokból is látszik mennyire megengedő a társadalom, a családon belüli pedofíliával.
Mindent elmismásolunk, kimagyarázzuk...szép világ ez.
Lényegében minden megengedett az apáknak, csak ne legyen olyan feltűnő...
11-es, itt nem az a probléma hogy a gyerek az apja kényes testrészen fekszik, hanem hogy simogatja, húzgalta, ahogy a kérdező is irta.
Ezt nem kellene megengedni.
A gyerekeknek vannak kényszeres cselekvéseik, amit megnyugváskent használnak mert nekik jol esik bizonyos alkalmakkor. Volt egy ismerősöm, akit kiskorában az nyugtatott meg, ha az anyukaja fülcimpajat morzsolgatta, egy masik kislány meg az apukája mellbimbojat szereti fogdosni, úgy hogy mikor az ölében van benyúl a nyakán a pólója alá. Ezek még viszonylag elfogadható cselekvések egy ekkora gyereknel, es sok gyereknek van hasonló kenyszercselekvese. De mi van ha a te lányodnak ez válik szokásáva, pl idegenek elott, amikor szégyenlős, zavarban van, majd elkezdi húzgalni az apja nemi szervet? Mert ha mar a rokonok szeme látara ezt csinálja, akkor könnyen válhat szokássá.
En nem mondom hogy pedofil a ferjed, de tisztázni kene vele hogy ezt nem engedheti. Ilyenkor vegye ölbe a kislányt, fogja meg a kezet, terelje el a figyelmet.
1. voltam
Keress fel egy pszichológust, ő tud neked tanácsot adni, segít kielemezni.
Remélem, apuka csak egy kicsit laza, és nincs gond.
Kedves válaszolók! Őszintén köszönök minden hozzászólást.
Igen, a férjem ilyen mértékben aszexuális a lányunkkal szemben. Azonban én többször nyilvánítottam ki, hogy ez zavar, ha másért nem, a kedvemért mindenképpen reagálni kellett volna a dologra. Egyébként simogatásról soha nem volt szó.
Azt hiszem az utolsó véleményezőnél van az igazság. Abszolút átlátoda a dolgot. Csodálom a bölcsességed! Szerintem is párkapcsolati probléma van mögötte, a pszichológus mellett döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!