Barátnőm nem akar gyereket. Elfogadható ok ez szerintetek? Más is van így vele?
barátnőm 27 éves én 47. van egy 3 éves kislányunk. Akartunk gyereket. Kis családi házban lakunk. 3 normál mértű szoba ( gyerekszoba, hállószoba, nappali), konyha, fürdő, wc hátul kis udvar.
BArátnőm hetente jár fitnesbe. Terhesség után viszonylag gyorsan visszanyerte alakját. Arra beszéli ki magát hogy nem szeretne 2 gyereket egy szobába tenni és így pont kénylmesen elférünk. Illetve nem akarja mégegyszer túlélni a terhességet se.
Nem akarlak megbántani, de szerintem is az a baja, hogy már elég idős vagy és fél a jövőtől. Hogy mi lesz a kisebbik gyerekkel, ha veled történik valami. Gondolj bele, te több mint 50 leszel, mire kinövi a pelenkát. Az én apám 49 volt akkor, mikor én lediplomáztam 22 évesen, önálló voltam, dolgoztam, megtaláltam a szerelmet. Ekkor a legfiatalabb tesóm is 18 volt már, szóval 50 éves korára minden gyereke felnőtt. Nektek meg lesz egy, aki épp csak elkezdte az általánost, meg egy pelenkás. A 30 év körüli bnőd joggal fél, h mi lesz, ha egyedül marad 2 gyerekkel, vagy ha nem marad egyedül, de rámarad az összes teher, mert mondjuk megbetegszel vagy elveszted a munkád, ő meg lehet, két gyerekkel nem is tud hová visszamenni.
Egy gyereket talán egyedül is fel tud nevelni. Neked nem megnyugtatóbb érzés viszonylagos biztoságban tudni a családod jövőjét? Vagy inkább csak aza fontos, h most, ebben a percben te boldog legyél?
Miért ne lenne elfogadható ok? Végül is a gyerekvállalás őt érinti leginkább, neki kell eldöntenie, legalábbis neki van nagyobb beleszólása. Persze jó lenne közös nevezőre jutni.
Nem tudom, miért említed az alakját - szerinted valójában félti az alakját és ezt tartja vissza a gyerekvállalástól? (Túléni, gondolom, szeretné a terhességet, csak átélni nem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!