Szerintetek ez a kifogás elfogadható, vagy csak le akar rázni?
Van egy ismerősöm aki egy nem messzi városban lakik innen 20 km-re, ott ahova járok iskolába. Nem az iskolámba jár, máshova jár, de egyszer találkoztam már vele akkor ott úgy elbeszélgettünk.
Most meg megkérdeztem, hogy nem akarna-e valamikor mostanában újra találkozni. Erre a válasza az volt hogy "nem hiszem, elég sok dolgom van". Hozzá kell tenni, hogy most volt az iskolában 12.-es, elballagott, írásbeli érettségizett, szóval már csak szóbelire kell tanulnia.
Szerintetek ez csak egy kifogás hogy lerázzon, vagy tényleg sok dolga lehet?
Csakmert egy fél órát ha akarna szerintem tudna rám szakítani.
Ha akarna találkozni, azt mondaná, hogy figyelj, most 2 hétig elég húzósak a napjaim, de utána valamikor jó lenne, térjünk rá vissza.
Szerintem elég egyértelmű volt.
Ha váratlanul ér valakit egy kérdés, hajlamos csípőből őszintén válaszolni. Nekem gyanús, hogy a nem szóval kezdte a válaszát. Ha lenne benne hajlandóság, ilyesmit mondott volna: jó lenne, de most rengeteg tanulnivalóm van.
Egyébként a kérdést is ügyetlenül tetted fel. Ha látni szeretnéd, miért nem valami konkrét programra hívod, pl. jövő héten ez és ez lesz, van kedved velem jönni, illetve örülnék, ha velem tartanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!