Mi lehet ez a bőrszínű hólyag?
Szemölcs lesz szerintem.
itt egy link szerintem a lapos szemölcs hasonlít arra a képre amit linkeltél.
Van néhány undorító szemölcs fotó is linken,tehát csak erős gyomrúak nézzék meg..
A kislányomnak volt egy a fenekén,azt "kanállal" távolították el.2x is,de az elsőt elbénázták,szegénynek minden érzéstelenítés nélkül neki.Másodjára a Heim Pálba vittük,ott nagyon kedvesek voltak,és kíméletesek.Bódításban szedték le.(2,5 éves volt akkor)
Írtak fel egy krémet is,hogy hátha az leszárítja,de sajnos nem.(Bactroban a krém neve)
(második válaszoló vagyok)
Ez szemölcs, és minél hamarabb el kellene kezdeni kezelni, mert terjedni fog. Ez a fajta szemölcs jellemzően a hason kezdődik, majd onnan terjed.
A kisfiamnak atópiás, nekik ez tipikus betegségük, úgyhogy tapasztalatból beszélek.
Több, mint 100 szemölcs lett az én kisfiamon (a hasán, az oldalán, a szeméremdombján, kukiján, fenekén, a combjai között) szinte egyik pillanatról a másikra egy szemölcsből egy nagyobb vakarózás után.
Nekünk Infectodell-lel kellett kezelni, kb. 4-5 nap múlva begyulladtak (ez a normális reakció), majd elmúltak.
Minél hamarabb vidd el bőrgyógyászhoz, ha a házi orvos nem ad egyértelmű diagnózist!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!