Kisfiam kezét felcsapta a gőz, lett 2 hólyag a kezén. Folyó vízzel hűtöttem, mit tehetnék még?
Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 19:43
2/13 anonim válasza:
Kefír nélkül...
A Fenistil gél tényleg jó, ha van Irix, az is, és a semminél az aloe vera bármely formája is több.
A tejtermék csak elfertőzi.
3/13 A kérdező kommentje:
fenistillel bekentem neki,de elég csúnya.mondjuk most alszik.
2013. jún. 9. 20:03
5/13 anonim válasza:
Kedves kefir nélkül!
Igenis jó rá. És az aloe termékek a legjobbak jobb ha tőlem tudod.
6/13 A kérdező kommentje:
nem tudom a sudcremet.bekentem azzal is,de azt olvastam,hogy ilyen esetben nem szabad semmivel bekenni.úgyhogy letöröltem.szegény meg álmában is jajgat.
2013. jún. 9. 20:53
7/13 anonim válasza:
Az irix a legjobb az égésre. A tejtermékek elfertőzhetik, ha nyílt "seb" is van, ha csak piros, akkor oké, bár vannak erre jobb módszerek is. a zsíros krémek nem jók. A fenistil hűsítheti. Szerintem hideg viz, de ha elaludt akkor talán már nem fáj neki annyira.
9/13 anonim válasza:
Ha van valakimek a környezetedben Bioptron lámpája, 20 cm távolságból lámpázd meg, óránként ha kell, de 2-3x elég egy nap. Másnapra nem lesznek fájdalmai. Forró olajjal elégettem a kezem, bevált.
10/13 anonim válasza:
Patikában kérj olyat, ami kifejezetten égési sebre van, az nyomtalanul el tudja tüntetni hosszabb, vagyis többszöri kúraszerű kenegetés után. Nem tudom a nevét, mert a patikákban helyben keverik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!