Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam kezét felcsapta a...

Kisfiam kezét felcsapta a gőz, lett 2 hólyag a kezén. Folyó vízzel hűtöttem, mit tehetnék még?

Figyelt kérdés
2013. jún. 9. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kefíres:

Nekem hólyagosra égett az arcom, mert kiskamaszként valamiért azt nem kentem be és elaludtam a napon. Nagyim bekent kefírrel többször is, mert az nekem milyen jó lesz.

Végül 16. szülinapomra dermarollert kértem, mivel a kezelés mellékhatása az lett, hogy undorító, bűzlő sebekkel lett tele az arcom, ami iszonyatosan fájt és hegeket, krátereket hagyott maga után. A dermaroller pedig egy ritka fájdalmas eljárás, de közelében sincs a lelki fájdalomnak amit fiatal lányként el kellett viselnem.

A kefir annyit ér mint egy hideg vizes borogatás, csak veszélyesebb.

Kedves kérdező, bocsánat az offért. De nagyon idegesít, hogy a tejfölös-kefires-joghurtos pakolást ajánlgatják.

Ha már nem ég a seb, hagyd békén. A teste lerendezi a többit. Ha a hólyag felszakadna, akkor lehet krémezni, lehetőleg fertőtlenítővel. Pl bepanten

2013. jún. 10. 05:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Panthenol spray kifejezetten égési sebek kezelésére van (napégés is), de az aloe vera, és a fenistil is jó.
2013. jún. 10. 10:15
 13/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!reggelre két lapos hólyag maradt,de a pirosság és a fájdalom elmúlt.
2013. jún. 10. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!