Ha egy gyereknél kimarad az hogy forog, ott mire lehet majd számítani?
fogyatékos biztos nem lesz...
maximum ha a mászás-kuszás elmarad abban az esetben a tanulásban lehet majd nehézsége a gyereknek pl. dixlexia.
de ez sem mindenkinél jön elő, ha a forgás kimarad nem tudom mit okoz de gondolom a gyerek orvos tudja nem? Ő biztosan tudja, szerintem azért vidd el neurulogiára, lehet hogy az izmai feszesek vagy levan tapadva.
Biztosat csak orvos mondhat.
Remélem nem lesz gond!
egy nem "nagyokos" anyuka :D
Pontosítsd a kérdést! Mennyi idós a gyerek? Semmit nem mozog,vagy csak a forgást hagyta ki?
Minden baba más sorrendben mozog,nem a könyvek szerint.Nem lehet megmondani,hogy mikor mit és meddig fog csinálni.A fontos az,hogy fejlődjön.És főleg nem szabad a mások babájához hasonltani.
Dokit kérdezz meg, mert itt egyikünk sem ért hozzá igazán!
A mászás kimaradásáról én annyit tudok, hogy akinél ez kimarad, annak nem lesz olyan fejlett a mozgáskoordinációja később. Ez azt jelenti, hogy a váltott kéz-láb munka összehangolása, az ehhez kapcsolódó tevékenységek lesznek nehezebben tanulhatók számára. De mindössze ennyi, tehát ne dőlj be az ijesztgetéseknek, miért lenne bármi komoly baja?!
Azért mert nem mászik,nem lesz fogyatékos,esetleg tanulási(olvasási) nehézségek.
Én se vagyok zizi pedig nem másztam:))
Kisfiam se tud pl. a hátára fordulni,de azt mondták h a mászást ne hagyja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!