Elváltunk. Mit tegyek a gyerekkel ha nem szívesen van az apukával?
Mondd meg az apának, hogy próbálja minél jobban építeni a kapcsolatukat. Csináljon programot, beszélgessen a kicsivel. Vigye el a nagyszülőkhöz.
Ha másként nem megy, legyél velük te is egy kicsit, hátha akkor oldottabb a légkör, és segítsd a beszélgetést, játékot.
A gyermek határozott tiltakozására nem viheti el az apa láthatásra. Ez nem a kisfiú érdekét szolgálja, ha kényszerítik.
De úgy látom, nem vagy az a háborúzós típus. Amit az előzőekben írt valaki, talán megpróbálhatod segíteni a kapcsolatukat. Nem tudom, milyen a viszonyotok, de az nem fér bele, hogy ott, nálad játszanának egy nagyot az apukával és utána vinné sétálni? Aztán csak kialakul valami.
Van egy másik gyereke is akit életébe nem látott :(
Állítolag mert ott anyuka eltiltotta töle.
Jól értem, hogy igazából Apuka sem rajong a gyerekért? Mert ezek szerint nem tud vele "mit kezdeni", ha a telefonját izélgeti amikor a fiatokkal lehetne? Azt mondjuk el tudom képzelni, hogy egy apuka, aki nem él együtt a fiával, nem találja a közös hangot az alatt a heti egy nap alatt.
Ő amúgy igényli hogy vele legyen a gyerek, vagy csak azért viszi el, mert így egyeztetek meg? Mert ne legyen ez kényszer senkinek.
Miket csinálnak, amikor együtt vannak? Nem lehet, hogy a fiad unatkozik amikor vele van? Azért csak kellene beszélnetek egymással, adhatnál ötleteket, mit szeret csinálni a kiscsávó (pl együtt barkácsoljanak madáretetőt, vagy menjenek el egy építkezésre a gépeket nézegetni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!