Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Esti alvás 3 es fél evesemmel...

Esti alvás 3 es fél evesemmel katasztrófa! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sosem volt nagy alvó, két eves korától nem alszik délután. Azt nagy nehezen sikerült elérni hogy az oviba aludjon ebéd után ami tok jó, viszont azóta kriminalis az esti alvás is! Már mindenhogy próbáltam, szépen-csúnyán, türelmesen- türelmetlenül. De most már nagyon ideges vagyok... Negyed 8kor kel, az oviba elvileg elfárad, ha nem esik az eső, ovi után biciklizunk. Itthon még játszik, majd fél 8kor kezdődik az esti "rituálé". Fél9kor van úgy ágyba, hogy akkor már aludhatna, de nem teszi! Egy, de van hogy másfél óráig is fent van még miután megvolt a jó éjt puszi! A sötét szobában suttog, forgolódik, játszik a takarójaval stb. Én már többször elalszok és állandóan felkelek ezekre! Annyira dühös vagyok most már! Reggel meg alig birom kelteni mert fáradt! Mit tehetnék?
2014. dec. 10. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
..
2014. dec. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!