Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagyon aktív, jövős- menő...

Nagyon aktív, jövős- menő kisgyereketek mellett ti is hulla fáradtok vagytok már estére?

Figyelt kérdés
Egyszerűen alig van szusszanásnyi időm mellette. Egész nap aktívan kell játszani vele, már amikor ráérek a házimunkák között. Bevonom a teendőkbe is, adok neki feladatokat, amíg a lábam alatt van, de jóformán csak plusz feladatokat csinál amit szintén összetakaríthatok utána. Játék nem nagyon köti le 5 percnél tovább. Kiviszem ha tehetem és az idő is engedi, minden nap.De estére már elegem van, egy filmet sincs kedvem elkezdeni megnézni, jó lenne a férjemmel is 2 szót váltani, na a házasélet is nulla..... Egyedüli kikapcsolódásom a déli alvása, átlag 2 óra, ez időalatt csendes dolgokat tudok csinálni,vagy inkább pihenek is, hogy legyen erőm a délutánhoz.
2014. dec. 9. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szia! Én teljesen megértelek. 23 hónapos a kisfiam és iszonyat mennyiségű energiája van. Nagyon nehéz lekötni a figyelmét, általában 5-10 perc után megun egy játékot. Egyedül nem nagyon van el, ha meglógok mást csinálni akkor átkapcsol ördög üzemmódba és csak olyat csinál amit nem szabad , hogy felhívja magára a figyelmet. Nagyon nehéz vele, 1,5 órát alszik nap közben ilyenkor takarítok illetve egy-egy napot beszúrok amikor nem csinálok semmit csak pihenek mert különben kipurcanok. Párom csak estére ér haza, ilyenkor tudok csak főzni. Hát tényleg nehéz de én jobban örülök neki, hogy ilyen és nem leteszem és ottmarad órákig típusú gyerek. Idővel szerintem ez jobb lesz addig pedig kitartás! :-)
2014. dec. 10. 13:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további megnyugtató válaszokat is. :)

Hát, a kistesó kérdésre azért még nem tettük rá a pontot, de a kedv még messze van tőle.

Hasonló születésű felnőtt(csillagjegyű, mi hiszünk ebben) van a családban, ők a tipikus "jég hátán is megél" fajták, ők is nagyon aktívak, energikusak, szeretnek emberek között forogni, és még hasonló, miket írtatok. Én is hiszem, hogy valamikor majd a lányom is ilyen habitusú lesz, így hosszútávon sokkal jobb, hogy most ilyen kis energiabomba. Csak addig a türelem kellene több.

Sajnos mi a férjemmel a csendes, nyugodt," már- már unalmas "típusok vagyunk, ezért is nehéz nekünk.

Köszönöm mindenkinek még 1x a kitartásra intő válaszokat, azon leszünk. :)

2014. dec. 10. 15:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Jó hallani, hogy ez később jó írányt vesz:)Én dolgozom is mellette....fene se gondolta volna, hogy ez ilyen nehéz lesz. Nem ismétlem meg a leírtakat... csak túlélem a napokat:(
2014. dec. 11. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!