5-6 éves lánykátok mit kap karácsonyra?
Jégvarázsos cuccokat: 4.5 éves
ágynemű, pizsi(még nincs meg, de remélem nem csúszok le az akcióról-11.-én lesz),egy fölső, hozzá egy szoknya, 3 csillogós harisnya és egy csillogós cipő, egy "télkisasszony" jelmez piros cipővel. A kistesó meg hoz neki Elsa és Anna plüss babákat (Gyerek Elsa és Anna). Ez utóbbit majd akkor kapja, ha kistesó jön. (Dec.23-ra vagyok kiírva)
Pluszba még vettem egy Elsa és Anna karácsonyi képeslapot, és egy ajándékszatyrot, szerintem abba majd a kistesótól kapott ajándékot rakom bele.
6 éves a lányunk, tőlünk + a két ágról nagyszülőktől + keresztszülőktől összesen kap:
- monster high baba
- m.h. kirakó
- m.h. mintás hosszú ujjú póló
- mágneses öltöztetőbaba készlet
- kalapácsolós készségefejlesztő, parafatáblára lehet mértani formákból mindenfélét kirakni/felkalapálni. azért kap ilyet, mert mozaikkészítőt kapott a szülinapjára, imádta de az csak 1x használatos.... ezzel sokszor sokfélét tud csinálni. biztos vagyok benne, hogy szeretni fogja, még ha első blikkre nem is túl lányos ajándék...
és közösen kapnak az öccsével (4,5 éves) két társast: egy népmeséset meg egy Találd ki? klasszikus arcazonosítóst.
6 múlt.
Találd ki extra
fényképezőgép
Barbie
könyvek
kirakó
az a felrepülő Csingiling (Nem tudom, mi a hivatalos neve. Miután a mamáék megvették, akkor derült ki, hogy sokaknak nagyon hamar tönkrement.)
Legót, matrica készítő "gépet", rajztáblát, nem túl nagy, de nem is gagyi (remélhetőleg) szintetizátort.
(Ezeket kapja tőlünk, ill. a rokonságtól)
Kirakóst
Mosógépet
Monster high-t
Évi babát
Littlest Pet shop állatokat játszótérrel
Világító sellő Barbit
Digibird-öt
Filly meglepetés gömböt
Agymenők kártyát
Agyagozót
Mindez: mi szülők, két nagymama, egy dédi, keresztapáék és a mi keresztfiunk szülei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!