Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nincs ötletem, mit vesztek...

Nincs ötletem, mit vesztek karácsonyra 3,5 és 6éves gyerekeknek fiuk?

Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 19:25
 1/10 Andi80018 ***** válasza:
Három éves fiamnak rendeltem Ebay-ről superman-es esernyőt, meg szuperhősös play-doh-t, mert ezeket szereti. Kap még lego-t, versenyautó pályát, kis zongorát, ezeket mondjuk a mamától. A fantasmania-tól pedig szuperhős figurákat kap még. Ja, meg szeretnénk neki kis házat, sátor szerűt, mert szeret bunkerezni.
2014. dec. 5. 19:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Tőlünk lego batmant kap.

[link]

A testvéremtől is legot , az rá lett bízva 3 fajtát küldött a fiam a Jézuskának, abból dönt a tesóm. De mind a 3 olyan amiből lehet robotot és kétféle járművet építeni.

Apukáméktól is legot kap csak tőlük pókemberes verzióban.

Szóval nálunk lego karácsony lesz. :)

6 éves fiu

2014. dec. 5. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:

a fiam lego mániás,így tőlünk ezt kapja: [link]

A Szüleimtől egy társas gyűjteményt,amiben fa sakk van és társasok valamint meséskönyveket

Déditől geomag és [link]

Keresztanyutól Minimax szafari játék

a férjem részéről nem tudom

ezeket mindet én választottam

5 éves múlt a fiam

2014. dec. 5. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:
a férjem részéről úgy értettem,hogy az ő szüleitől és a Déditől
2014. dec. 5. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:

6 éves fiam van.

A kívánsága volt 1 plüss éjfúria és 1 Rozsdás. Ezeket megkapja, illetve vettünk még neki ruhát, sapka-sál-kesztyű együttest és kap egy doboz legót.

Tesómék diavetítőt vesznek neki, szüleim pedig társasjátékot. Anyósék adtak pénzt, fogalmam sincs, mi lesz belőle.

2014. dec. 5. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:

6és 4éves fiaim vannak, ők is kapnak egy nagyobb készlet legót és ők hot wheels mániásak, így kapnak a meglévők mellé még pályaelemeket és autókat.

Kapnak még könyvet is, és társasjátékot.

A 6éves még kap egy bűvészdobozt és kisérletezős jétékot.

ezt tesóméktól, tőlünk,szüleimtől és férjem anyukájától összesen.

2014. dec. 5. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
6 éves fiam szintén legót kap, rendőrállomást kért. Kap még társasjátékot, mesekönyvet. A legó mindig nyerő nálunk. Most van nálunk a Pókember mánia, így valószínű, hogy még valami Pókemberes játékot is kap.
2014. dec. 6. 08:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Úgy látom, a LEGO év végi forgalom terén tarolni fog :D

Én 4,5 éves fiam is Lego-kat kap, illetve 2 féle Playmobilt. Persze nem csak tőlünk, hanem beleértve a nagyszülők és az unokatesóék ajándékait is.

2014. dec. 7. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:

4 éves kisfiam van, ő Legot, Play mobilt kap. De jó ajándék lehet a társasjáték, kisfiam kedvence a Lotti Karotti. Vagy favonat szett.

6 évesnek szintén Lego, társasjáték, Twister.

2014. dec. 9. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:

6 éves fiam egy kisebb Transformers játékot kap. Optimus átalakuló robot.

1 Legot, egy Angry birds kisebb játékot, egy kicsi traktort, egy könyvet. (Ha a világ egy falu lenne)

2014. dec. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!