2 éves fiúnál mire figyeljek vizeletvizsgálati minta vételekor?
Itattam sok vizet a gyerekkel, aztán ráültettem a bilire és egyik pohárból a másikba jó hangosan csorgattam a vizet.
Egyik gyerekemnél sem kellett sokat várni az eredményre.
Én vizeletgyűjtő zacskót szoktam venni a patikában, azt ráragasztom (majd rá a pelus), aztán várom a csodát. Ha szerencsém van, 5 perc, ha nincs szerencsém, akkor több mint egy óra.
Én friss pisit vinnék a helyedben, hiszen egy már megállott pisi sok felesleges bajhoz vezethet.
Ha reggel adod le, akkor reggeli pisit vigyél, és ne tartogasd.
Mi rendszeresen járunk vese-dr.nénihez (nefrológia), ő nem is engedi, hogy otthonról hozott pisit adjanak le a betegek, csak és kizárólag ott lehet pisilni, majd egyből leadni, és már nézik is és tenyésztik is ki. (heim pál)
Ha szobatiszta a fiad, akkor ültesd egy totál steril bilire, ha nem, akkor vegyél ilyen vizeletgyűjtő zacskót, nincs 100ft, de többet vegyél, ha esetleg elrontanád a feltételét.
És pisilés előtt mosd le betadinos vattával a fiad kukacát, hogy teljesen tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!