Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha éjjel belehány a gyerkőc...

Ha éjjel belehány a gyerkőc az ágyába, akkor még éjjel kimosod az ágyneműt a mosógépbe?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 09:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerencsére még ilyenre nem volt szükség!

4,5 éves és 2 évesek.

2014. dec. 6. 15:41
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem, lakótelepi lakásban keresztre feszítenének ha hajnal 3-kor nekiállna a gép centrifugázni.

Meg ha lehányja az ágyneműt, akkor nincs garancia arra, hogy 5-kor nem fogja a következőt vagy a törölközőt összehányni. Kádba bedobom, esetleg leöblítem és reggel kimosom.

2014. dec. 6. 16:20
 13/16 anonim ***** válasza:
kádba dobom max lemosom,és reggel teszem be a gépbe .
2014. dec. 7. 09:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Off: Én vagyok az, akinek matracvédője van. Olyan 3 éves kora körül egy-két alkalommal hányt a lányom, addig nem, és azóta sem. Most 4 éves. 140x70-es matracon alszik még most-100cm magas a lányom. Lassan át szeretném rakni normál méretű ágyra, mert ez a kiságyának a matraca és most decemberben érkezik a kistesó-most már bármelyik pillanatban-és nem szeretnék új matracot venni, de valószínű ez lesz a vége, mert hercegnős ágya van a lányomnak. A mi ágyunk meg 200x150-es. A kiságyra érthető, hogy miért vettem, a nagyágyra meg azért, mert néha ágyban reggelizünk egyrészt, másrészt amikor lányommal terhes voltam egy csúnya hasmenéses betegségen mentem keresztül...ugye nem kell részleteznem. Aztán egyébként még egyszer volt ilyenem, de akkor 2 hétig elhúzódott és durvább is volt. Meg szoptatás alatt is kifolyt a tejem este, és ugye most jön a következő...hát ezek miatt van nekünk matracvédőnk. Szeretnék a paplanra is, mert ez egy 220x230-as paplan és nem igazán fér be a mosógépbe, mosodába kell elvinni, ha baleset éri. Sajnos még csak olyat találtam, ami zörög, mint a papír.

Hogy hol vettem ezeket? Angliában élek, de talán egyszer a 140x70-eshez hozzájuthatsz otthon is, mert Aldiba vagy Lidlbe vettem és körülbelül ugyanazokat szokták minden országba vinni. Ezek gumisak, mint egy gumilepedő, a matrac tetejénél olyan, mintha törölköző anyagból lenne-frottir, és körbe a matrac oldala meg ilyen hálósabb. A hátulja meg műanyag, nem néz ki strapabírónak, de én már pár éve használom. Ebayen utána tudsz nézni, drága, de megéri. Az aldis/lidis az olyan 2000ft értékben árulták, a nagy az legolcsóbban 4-5 ezer forint értékben van, de vannak jóval drágábbak. Ágyméretek: 90x190, 140x200, 150x200 és 160x200.

2014. dec. 7. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Én éjjel is kimosom (mi családi házban lakunk). Jó matracvédők vannak a brendonban többféle méretben. Sajnos elég drága. Ha hányás van éjjel, akkor mellette maradok, készenlétben egy lavórral. Szerencsére ritkán fordul elő ilyesmi, de eddig mindig éjjel kezdődött. És persze az ágynemű bánta. Nappal meg a szőnyeg. Hát nem ia tudom melyik a jobb?! :)
2014. dec. 8. 13:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Először beáztatom reggelig. Van egy gumis lepedő, azon egy sima, így a matraccal sosincs baj.
2014. dec. 17. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!