Ha éjjel belehány a gyerkőc az ágyába, akkor még éjjel kimosod az ágyneműt a mosógépbe?
Szerencsére még ilyenre nem volt szükség!
4,5 éves és 2 évesek.
Nem, lakótelepi lakásban keresztre feszítenének ha hajnal 3-kor nekiállna a gép centrifugázni.
Meg ha lehányja az ágyneműt, akkor nincs garancia arra, hogy 5-kor nem fogja a következőt vagy a törölközőt összehányni. Kádba bedobom, esetleg leöblítem és reggel kimosom.
Off: Én vagyok az, akinek matracvédője van. Olyan 3 éves kora körül egy-két alkalommal hányt a lányom, addig nem, és azóta sem. Most 4 éves. 140x70-es matracon alszik még most-100cm magas a lányom. Lassan át szeretném rakni normál méretű ágyra, mert ez a kiságyának a matraca és most decemberben érkezik a kistesó-most már bármelyik pillanatban-és nem szeretnék új matracot venni, de valószínű ez lesz a vége, mert hercegnős ágya van a lányomnak. A mi ágyunk meg 200x150-es. A kiságyra érthető, hogy miért vettem, a nagyágyra meg azért, mert néha ágyban reggelizünk egyrészt, másrészt amikor lányommal terhes voltam egy csúnya hasmenéses betegségen mentem keresztül...ugye nem kell részleteznem. Aztán egyébként még egyszer volt ilyenem, de akkor 2 hétig elhúzódott és durvább is volt. Meg szoptatás alatt is kifolyt a tejem este, és ugye most jön a következő...hát ezek miatt van nekünk matracvédőnk. Szeretnék a paplanra is, mert ez egy 220x230-as paplan és nem igazán fér be a mosógépbe, mosodába kell elvinni, ha baleset éri. Sajnos még csak olyat találtam, ami zörög, mint a papír.
Hogy hol vettem ezeket? Angliában élek, de talán egyszer a 140x70-eshez hozzájuthatsz otthon is, mert Aldiba vagy Lidlbe vettem és körülbelül ugyanazokat szokták minden országba vinni. Ezek gumisak, mint egy gumilepedő, a matrac tetejénél olyan, mintha törölköző anyagból lenne-frottir, és körbe a matrac oldala meg ilyen hálósabb. A hátulja meg műanyag, nem néz ki strapabírónak, de én már pár éve használom. Ebayen utána tudsz nézni, drága, de megéri. Az aldis/lidis az olyan 2000ft értékben árulták, a nagy az legolcsóbban 4-5 ezer forint értékben van, de vannak jóval drágábbak. Ágyméretek: 90x190, 140x200, 150x200 és 160x200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!