Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves gyerek ha szinte...

4 éves gyerek ha szinte tökéletesen énekel bármilyen dallamú dalt/nem gyerekdalt/az tehetséges a zenében vagy normális?

Figyelt kérdés
nem vagyok elszállva a gyerekemtől, csak érdekelne, hogy érdemes-e odafigyelni erre, lehet jó a zenei érzéke? ha a szöveget nem is tudja, szinte hibátlanul eldúdol sok dalt. és nem ilyen boci-boci tarka kategóriát.
2014. dec. 3. 20:14
1 2
 11/11 anonim válasza:

Leírom az én példámat, ha nem baj. Én is kb. ilyenkorban kezdtem érdeklődni a zene iránt 4-5 évesen. Mondjuk neke m anyukám zongorázott mindig és mindig ott álltam néztem ahogy játszik. Látta, hogy érdekel, és nagyon tisztán énekeltem már akkor. Foglalkozott velem ! Zongorát tanított nekem 5 éves korom óta, plussz szolfézst. Akkoriban én mindig énekeltem. Beirattak zeneiskolába,

( ami így utólag rossz döntés volt, mert akik ott tanítanak sajnos őnekik semmiféle tudás nincs a kezükbe )utána konziba kerültem, utána Zeneakadémiára. Nem írom le milyen nehézségekkel kellett szembe néznem. ( Tanárok, saját apám, testvérem...) Sokan azt hiszik milyen könnyű ez a pálya, de egyáltalán nem sőt...

Ha látod rajta , hogy muzikális, érdeklődik a zene itánt akkor keress fel egy komoly hozzáértőt és kérjél tanácsot tőle. DE ne zeneiskolás tanárt kérdezz mert ők nincsenek olyan fokon, hogy bármit is tanácsoljanak !

Tegyél be neki klasszikus zenét pl..mit szól hozzá. Koncertre is elmehettek. FŐleg olyanra ahol egy művész zenekarral játszik, biztos nagy hatással lenne rá.

Remélem tudtam segíteni.

2014. dec. 5. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!