2 évesnek milyen multivitamint adnál?
Sokat betegeskedik. A gyümölcsöt valamiért egyáltalán nem hajlandó elfogadni max. a banánt.
Eddig jó evő volt, az utóbbi időben alig eszik valamit.
(Tejszínhabot enne tejszínhabbal meg pattogatott kukoricát... :-/ Na jó a húslevest imádja.
Szóval fel kell turbóznom a szervezetét vitaminnal. Minden nap adok neki frissen facsart narancslevet de ez édeskevés vitamin.
Vitacolan vagy Cebion 2x multi?
Melyik a jobb? Vagy valami más szirup?
Aszkorbinsavat adj neki napi 200-300 mg-ot legalább.
Ha vízben feloldva nem issza meg, akkor langyos/hideg teába tedd.
12-es!
Igaz ebben szerencsém van. Akkor is megissza ha savanyúbb a narancs. Imádja.
Mandarint is szoktam neki néha facsarni csak abból kell jó pár db mire 2-3 dl meglesz.
Érdekes mert italként megissza de ha bármelyikből haraptatni szeretnék vele vagy fintorogva eltolja vagy kiköpi.
Én is a Forever Kids illetve C vitamint adom a gyerekeimnek. Nálunk bevált, egyik sem szokott beteg lenni.
Egy próbát esetleg megérne, mert nagyon finom rágótabletta mindkettő. Nálunk azon megy mindig a vita, hogy miért csak 1-2 darabot szabad. :)
3-as vagyok!
Kérdező szövegértelmezés!
Én a természetes vitamin alatt az FLP-s Kids vitamint gondoltam merthogy az full természetes és nem ilyen gyóhyszretári művackok!
Pont azért ajánlottam ezt mert írtad nem eszik nagyon gyümit(de ha enne is akkor is sajna a mai gyümölcsöknek zöldségeknek már nics olyan maga vitamin tartalma...az én gyerekeim két pofára nyomják a gyümiket zöldségeket de még ez mellett is adom nekik a Kids-et)
nem kell itt vilizni(?)szöveget kell értelmezni!
Hát így adjon másnak tanácsot az ember hogy utánna meg jól leugatják a fejét!
mellesleg a kidset összelehet törni porrá és 1 kanál mézzel be lehete adni annak aki még nem kultiválja a tablettát!
3-as és 17-es!
Elnézésedet kérem, én nem "ugattalak" le. Mindössze ha a legelső válaszodban kifejted hogy a tablettára gondoltál mint természetes vitamin és esetleg bővebben kifejted akkor értettem is volna.. na mindegy.
Most volt időm utánaolvasni mi is ez pontosan. Ahogy olvasom nem is rossz.
Tudnál esetleg valami weboldalt ajánlani ahol az eredetit tudom megrendelni ? ( Mert több fórumon olvastam hogy nem mindegy kitől honnan van mert higítják-hamisítják.
előre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!