Ki mikor váltotta le a rácsos ágyat rendes leesésgátlós kiságyra?
Nem volt utána gond? Nem mászkált éjszaka a babóka? Én attól félek, hogyha levenném a rácsot, egész éjszaka sétálgatna és játszana. 20 hónapos, de többször hallom, hogy felkel éjszaka. Nem megyek be hozzá, mókerászik egy kicsit a kiságyban, és visszaalszik, de ha nem enne rács tuti kimászna az ágyból.
Kistesó egyenlőre nem lesz, szóval nem kell az ágy másnak. Ráérek még levenni a rácsot?
17 hónapos korában. Nem, nem jött ki soha, még most is inkább szól reggel, ha felébredt, pedig 3 éves lesz.
Ő akkoriban is nyekk nélkül aludta végig az éjjeleket, szóval tudtam, hogy nem fog kijönni, de a helyedben én még nem cserélném le.
22 hónapos volt, nem mertem már hagyni, mert átmászott a rácson. Féltem, hogy ki fog mászkálni, azért nem vettem le előbb, mivel a rácson át is próbálkozott. Csak úgy nem tudott, hogy fordítva adtam rá a hálózsákot, így nem tudta levetni és egy idő után nem kísérletezett a kimászással.
Amikor levettem a rácsot, annyira örült neki, hogy rögtön bele is feküdt. Le föl mászkál, de ha ráadom a hálózsákot, hogy alvás, onnantól kezdve nem mászik le, még ha nem is tud elaludni nagyon sokáig.
Átmászott a rácson????????????? :-OOOOOOOOO
Ilyet is tudnak???????????
Ez hajmeresztő!!!!!!!!
Szerintem akkor már mindenképpen érdemes, amikor elér egy olyan magasságot, hogy akár ki is eshet, mert átmászna.....
Mi 2 éves kora előtt lecseréltük úgy 2 hónappal már. Amúgy sem szerette.... Nem volt gond a másik ágy, sokkal kényelmesebb, tágasabb 90*200-as amúgy. Persze az elejét többször átjött hozzánk, de ezt hamar abbahagyta. Odáig a rácsoságyban sírt fel és mentem át hozzá. Nekünk így jobb volt hogy lecseréltük a kiságyat. Tényleg nem jött át sokáig hozzánk, talán 2-3 hétig, aztán szuperül átaludta az éjszakát.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem még várok. Szereti az ágyikóját, még sose jutott eszébe kimászni hálisten, pedig bőven 90 centi felett van a magassága, jó nagy kisfiú :-)
Majd meglátjuk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!