Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek miért nincsenek...

Szerintetek miért nincsenek szülök a Bogyó és Babóca mesében?

Figyelt kérdés
Csak engem zavar?

2014. nov. 18. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezen gondolkodtam el valamelyik nap,mert kicsit furcsa nekem is.Különben meg nagyon jó,értelmes tanulságos mese.A kislányomat (2 éves) most kezdte el nagyon érdekelni,így többször én is nézem vele.Mondjuk engem nem zavar csak fura.
2014. nov. 18. 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

És az nem zavar, hogy a csigának keze és lába van?

Vagy hogy a katicának nem 6 lába van, mint minden rendes bogárnak??

Az hamarabb jutott eszedbe, hogy miért nincsenek szüleik, mint a biológia?

Amúgy meg ez csak egy mese!

2014. nov. 18. 13:25
 13/14 anonim ***** válasza:
36%
Nem zavar,amúgy annyira borzalmas,hogy nem nézi a fiam és könyvünk sincs belőle.
2014. nov. 18. 14:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válasz nagyon hasznos. Nem zavarja mert nem nézik. :D Engem se zavar sok olyan dolog amit nem nézek. :D

A kislányom imádja, még csak februárban lesz 2 éves de legalább fél éve nézi. Nagyon szereti.

Mese az egész ne legyünk már ezen fennakadva. :D Komolyan mondom ilyeneken gondolkodni. Akkor vegyük figyelembe a karácsonyos részt. Tél van! Mint keresnek ott a szentjánosbogarak?? Vagy a többi olyan bogárka vagy állatka akik nincsenek olyankor.

Annyi ökörségbe kötnek már manapság bele az anyukák. Mert Jézus mi van ebbe meg ebbe? Mi lenne? MESE! NEM? Komolyan mondom a mai világ megbolondult!

2014. nov. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!