Kisfiam fájlalja a fenekét, a lyuknál. Semmi pirosság nincs, nem is kakilt keményet, de mégis egész este fél óránként kérte, hogy mossam meg, mert fáj. Mi lehet ez?
Nem evett csípőset és nem s kerülhetett a kezére sem. :( Meg tényleg legalább 5x megmostuk. Nincs berepedve sem, gyönyörű rózsaszín az egész lyuk körüli rész. Tényleg semmi nem látszik, de álmában is sírdogál, biztos fáj neki valami ott. Annyira sajnálom. :(
Adtam egy kis Nurofen szirupot, hátha kicsit lenyugszik tőle és tud aludni.
Köszönöm a válaszokat! Én is gondoltam belső aranyérre, de soha nem kakilt még keményet. Kicsi kora óta nagyon szereti a joghurtot és ez valahogy teljsen rendben tartja az emésztését. Nem régen ébredt fel és most nem fáj neki, remélem, csak valami kis repedés volt, ami talán megnyugodott, vagy begyógyult, mindenesetre elég ijesztő volt, ahogy álmában dobálta magát fél éjszaka és sírt. :(
Ha újra fáj neki, akkor mindenképpen megnézem a popsiját erőlködés közben, most nem bántom, hagy gyógyuljon.
Kedves Kérdező!
Remélem kapok választ tőled, mert most nálunk ugyanez a helyzet. Kiderult végül mi volt az ok? Én is tanácstalanul állok, voltunk dokinal de semmit nem talált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!