Mitől Piros és érdes a kisfiam feneke?
Figyelt kérdés
2 éves múlott és szobatiszta de amiota nem pelenkás azóta ilyen neki és probáltam a bepantent is de nem segít. nem váltottam mosószert meg öblitöt sem és még is.
Kérlek segitsetel. köszönöm
2014. nov. 13. 22:45
1/4 anonim válasza:
nálunk ilyenre orvos által felírt gyógyszertári kevert krém nagyon jól bevált(babapopsira)
de két évesnél az okra csak tippelnék(mert ilyen nekem is volt csak fentebb derék alatt, de én mire rájöttem arra, hogy mert kádban amikor fekvésből felcsúsok ülésbe a kedi ki, hát addig jó sokáig értetlenkedtem a véraláfutásos, horzsolásos foltomon.
szóval ilyesmi külsérelmi dolgokat is fuss át(milyen nadrágja, hol szokot ülni, minek dől, támaszkodik, stb)
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy gombás fertőzés. Mutasd meg a gyerekorvosnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. nov. 14. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!