Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ágyat vegyek ilyen...

Milyen ágyat vegyek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Kisfiam még kiságyban alszik de úton a tesó és lassan új agyikó kellen az nagy fiamnak. Amire megérkezik a tesó ő 3 éves lesz. De van egy bökkenő. A kiságyba nem gond de egy esetleg körben keretes ágyban az lenne. Van hogy felül álmában ha nincs a magas kiságy rács leesik a földre.

Én arra gondoltam veszek neki egy gyerek kanapét aminek ki hajtható a szivacs része így egyáltalán nem magas. De attól félek azon megfázna. Mondjuk fűtés az megy de akkor is a föld felett csak hűvösebb a levegő.

Nektek milyen ágy vált be?

Köszönöm a válaszokat. :)

2014. nov. 12. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Rendes ágyat vegyetek neki, ne valami szivacsos sz@r kanapét, tönkreteszi a gerincét.
2014. nov. 12. 20:40
 2/8 anonim ***** válasza:
vegyetek fakeretes agyat es asztalossal rakassatok ra egy leveheto 30 cm magas lecet a fakerettel parhuzamosan. (ugye erthetoen irok????) Egy ev mulva le is lehet majd szerelni es az agy megmaradhat meg sokaig.
2014. nov. 12. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Előbb utóbb meg kell tanulnia rendes ágyban aludnia. 3 évesen már bőven itt az ideje egy leesésgátlós ágynak. Ha aggódsz egy már éjszaka párnázd körbe az ágyat, de hidd el, nem fog kiesni belőle. A kisfiam 11 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat, soha nem esett ki belőle.

Egy szivacságy valóban nem a legegészségesebb egy kisgyerek gerincének, és ráadásul télen még hideg is.

2014. nov. 12. 20:46
 4/8 anonim ***** válasza:

a szivacs kanapé szerintem vendégágynak jó, mindennapi alváshoz nem egészséges.

3 éves, ideje lenne megtanulni rendes ágyon aludni, ezt már így is épp a végletekig húztátok :)

majd felül, leesik, aztán megtanulja, ennyi :)

enyém forgolódott, még a leesésgátlón is átfordult és úgy esett le :D tettem paplant a földre, puhára érkezett, kb. 1 hónapig játszotta ezt el heti 3x, aztán nem csinálta többé :)

2014. nov. 12. 20:54
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk hasonlós a helyzet csak az én fiam 3,5 éves és nem jön a tesó. A rácsos ágyat nem szereti mert ő is felül majd eldől álmában meg forog minden irányban és beüti magát, de ha rendes ágyat veszek, arról lezuhanna, így én is a kanapén gondolkodom.
2014. nov. 12. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez volt a kislányomnál. Mi ilyesmi ágyat vettünk neki:

[link]

Fordítva tettük a helyére, vagyis a támlája kifelé volt, nem a fal felé, így nem tudott leesni róla.

2014. nov. 12. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet leszedhető leesésgátlóval szerelt ágyakat kapni. Vagy mi pl ehhez hasonlót vettünk: [link]

1-2 alkalommal leesett még az elején a fiam (2 év 3 hónapos volt akkor), de tettünk az ágy elé egy matracot, nem huppant nagyot. Hamar megszokta és szereti. Jó minőségű matracot lehet bele kapni, nem sima vacak szivacsot.

2014. nov. 13. 08:42
 8/8 anonim ***** válasza:
De a leeséshátló rosszabb mintha semmi nem lenne. Amikor felül majd eldől átesik azon is.
2014. nov. 13. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!