Milyen ágyat vegyek ilyen helyzetben?
Kisfiam még kiságyban alszik de úton a tesó és lassan új agyikó kellen az nagy fiamnak. Amire megérkezik a tesó ő 3 éves lesz. De van egy bökkenő. A kiságyba nem gond de egy esetleg körben keretes ágyban az lenne. Van hogy felül álmában ha nincs a magas kiságy rács leesik a földre.
Én arra gondoltam veszek neki egy gyerek kanapét aminek ki hajtható a szivacs része így egyáltalán nem magas. De attól félek azon megfázna. Mondjuk fűtés az megy de akkor is a föld felett csak hűvösebb a levegő.
Nektek milyen ágy vált be?
Köszönöm a válaszokat. :)
Előbb utóbb meg kell tanulnia rendes ágyban aludnia. 3 évesen már bőven itt az ideje egy leesésgátlós ágynak. Ha aggódsz egy már éjszaka párnázd körbe az ágyat, de hidd el, nem fog kiesni belőle. A kisfiam 11 hónaposan kapott leesésgátlós ágyat, soha nem esett ki belőle.
Egy szivacságy valóban nem a legegészségesebb egy kisgyerek gerincének, és ráadásul télen még hideg is.
a szivacs kanapé szerintem vendégágynak jó, mindennapi alváshoz nem egészséges.
3 éves, ideje lenne megtanulni rendes ágyon aludni, ezt már így is épp a végletekig húztátok :)
majd felül, leesik, aztán megtanulja, ennyi :)
enyém forgolódott, még a leesésgátlón is átfordult és úgy esett le :D tettem paplant a földre, puhára érkezett, kb. 1 hónapig játszotta ezt el heti 3x, aztán nem csinálta többé :)
Nálunk is ez volt a kislányomnál. Mi ilyesmi ágyat vettünk neki:
Fordítva tettük a helyére, vagyis a támlája kifelé volt, nem a fal felé, így nem tudott leesni róla.
Lehet leszedhető leesésgátlóval szerelt ágyakat kapni. Vagy mi pl ehhez hasonlót vettünk: [link]
1-2 alkalommal leesett még az elején a fiam (2 év 3 hónapos volt akkor), de tettünk az ágy elé egy matracot, nem huppant nagyot. Hamar megszokta és szereti. Jó minőségű matracot lehet bele kapni, nem sima vacak szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!