Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3.5eves kislanyomnak hogy...

Porcukormókus kérdése:

3.5eves kislanyomnak hogy mondjam el, hogy elpusztult a kiscicank?

Figyelt kérdés

Nyar elejen kapta, egyszeruen IMADTA... Tegnap elutotte egy auto. Tanacstalan vagyok, hogyan mondjam meg neki, vagy egyaltalan mit..

En hajlok ra, hogy elmondjam az igazat, mert sajnos ez az elet rendje, nem ovhatom meg mindentol. Rajtam kivul csak az ovoneni osztja a velemenyem. A ferjem azt mondja, mondjuk azt, hogy egyszeruen elsetalt, de szerintem akkor allandoan hazavarna. Tegnap a mamak mar finoman celoztak ra, hogy elment a cica-barataival, de erre azt valaszolta a lanyom, hogy az kizart, mert a Vörinek ő a baratja.. :(

Szoval nem akarom, hogy hetekig csak keresse, meg hazavarja, szerintem az egyenes mindig a legrovidebb ut, akarmilyen kicsi is meg a lanykam.

1-2 napot meg tudom csusztatni a dolgot, mert kinti cica (volt), es most kevesebbet vagyunk kint, +ovi, de lassan el kellene donteni, hogy mi legyen.

Megszakad a szivem erte, annyira szereti. :-(

2014. nov. 11. 21:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, hasznos volt mind!

Igen, a kinti cicakra sajnos nem lehet ugy vigyazni, plane mi a fout mellett lakunk, velunk szemben oriasi szantas, oda jarnak at vadaszni. A masik macskank mar 5eve megvan, iszonyu okos. Eskuszom korulnez es megvarja, amig nem jon sehonnan sem auto. (Ha mas mondana, azt hinnem tulzas..) Sajnos a kicsi nem tanulta meg.. :-(

El fogom mondani a kislanyomnak, mostmar biztos, mar csak a megfelelo pillanatra varok. Nagy probatetel ez nekem is, anyakent, remelem nem okozok a tul nagy fajdalmat neki. Ha tul leszunk rajta, es idom engedi, majd irok Nektek! Koszonom a valaszokat!

2014. nov. 12. 14:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 3 éves lehetett, amikor a szeme előtt ütötte el az autó a cicáját. Bevittük a kertbe szépen eltemettük, a báttyával csináltak neki kis keresztet. Ő magától mondta, hogy a cica nem nézett körül mielőtt átment az úton, ő ezért nem szaladgál az úton körülnézés nélkül. Már 6 éves múlt, mindig mondom neki, hogy jól nézzen körül mielőtt átmegy az úton, ő meg azt válaszolja, hogy " tudom anya nem akarok úgy járni, mint Cirmi." Nagyon jól emlékszik arra a napra még most is.
2014. nov. 12. 15:52
 13/13 A kérdező kommentje:

Uhh, kedves utolso valaszolo, azert az kemeny lehetett. :-/ Nalunk "csak" a ferjem volt a szemtanuja a dolognak, de igy is egesznap odavolt tole lelkileg.

Delutan, alvas utan elmondtam a lanyomnak, mi a nagy harci helyzet. A reakcioja teljesen mas volt, mint amire szamitottam. Azt hittem, siras lesz meg drama, de ugy tunik igazabol nem ertette meg a lenyeget. Meg o nyugtatott engem, hogy ne felj anyu, majd visszajon a Vori. Elmagyaraztam neki, hogy nem fog, elutotte egy teherauto, apa el is temette mar, de arra is csak azt mondta, hogy a Vori nagyon ugyes es majd szepen kikaparja magat... Tobbszor is elmondtam neki, hogy ne varja haza, mert nem johet tobbe vissza. Neha azert nagyon elkomorodott, de igazabol zsigerbol elutasitotta az egeszet.

Biztos kell meg nehany nap, amig megemeszti a hallottakat, de egyenlore ennyi tortent. Utana egesz este jatszott a nagymamakkal, nem hozta fel tobbet a cica-temat.

2014. nov. 12. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!