Rácsos ágyból kiságyba szoktatás. Kinek hogy ment?
Mi is most vettük le teljesen a rácsokat.A lánoym most szombaton lesz 2 éves.
Annyi nekem nem alszik el egyedül,mert ki is jönne azonnal.Èn vele vagyok amíg el nem alszik.Délben is....
Mi először kivettünk két pálcát a rácsból hogy kijön-e.Mikor megbizonyosotunk róla hogy nem jön ki,akkor lecseréltük a z ágyat.
Bár azt hozzáteszem,hogy éjjel álmában kijött a rácsosból,(alvajáró)a gyerekágyból meg kiborult,mert elfelejtette hogy nincs rács és abba akart kapaszkodni,de mindkét alkalommal aludt.
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Hát már előre félek... Remélem hamar megszokjuk majd mi is.
szia
novemberben szoktattuk át rácsoságyból a 2 éves fiunkat, mert hamarosan itt a tesó, és nem akartuk megfosztani az utolsó pillanatban a saját ágyától
nem volt gond elalvásnál, viszont, azóta hetente legalább 3szor átjön közénk a hálóba, próbáltuk visszavinni, de mindig keserves sírásba tört ki
most az van, ha a saját ágyában ébred nagyon-nagyon megdicsérjük, és körbetáncoljuk a nagy és ügyes fiút
Van valami konkrét oka, amiért át akarod szoktatni? HA nincs, akkor szerintem ne erőltesd. Az én lányom 3 éves lesz februárban, és még rácsosban alszik. Nyár óta bent van a gyerekheverő is a szobájában, de még nem akar azon aludni. MAjd eljön az ideje, nem sürgetem. Szerintem semmi hátránya nincs abból, ha rácsos ágyban alszik.
Én szinte minden téren kivárom, míg megérik az agya, értelme arra a bizonyos dologra (pl. egyedül elalvás, szobatisztaság, pohárból ivás stb.). Eddig bejött!!
Azt hagy kérdezzem már meg, hogy egy 15 hónapos gyerek hogy kért meg titeket hogy szedjétek le a rácsot az ágyról?
Nem tudom elképzelni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!