Mennyire normális, hogy folyton csak idétlenkedik a kortársaival?
Mit vársz egy 4 evestol? Igazi kis eleven rosszcsont. :-)
Szerintem inkább ilyen legyen, mint megüljön egyhelyben a padon, vagy olyan szégyenlős legyen hogy a szoknyád mellől ne merjen elmenni.
persze,ez így van, örülök,hogy aktív, eleven gyerek, csak azért sokszor kiborít,hogy nem hajlandó lenyugodni...mikor eljövünk valahonnan,vagy elmennek a vendégek,akkor meg bocsánatot kér amiért butáskodott...:/
de gy kicsit megnyugtat, hogy első válaszolónál a 6 éves is ilyen:)
amúgy ha nagyobb gyerekkel játszik,vagy olyannal aki erre nem vevő,akkor tök nyugis...
köszönöm,azért most tényleg megnyugtattál :)
amúgy én is azt veszem észre,hogy olyan könnyen lemegy a 2 éves öccse szintjére...ami itthon nem baj,jobban kordába tartom talán őket,meg sokat nevetnek együtt,de máshol már hogy is mondjam..."cikisebb" mikor ilyen idétlen...
bocsánatot kér mert rohangál és kiabál a játszón???
nekem 5 éves a gyerekem, imádom mikor a kis barátaival rohangálnak a játszón, kergetőznek, versenyeznek ki ér először a csúszdához, közben kiabálnak, sikongatnak, vihognak :) faleveleket is rugdosnak... imádom nézni őket, olyan egészséges, eleven gyerekek :D
ha ezért bocsánatot kérne, biztos aggódnék :D hisz ezért megyünk, hogy kitombolja magát, lemenjen a napi feszültség, mozogjon és jól kifáradjon :)
soha nem irigykedtem a "leteszem a homokozóba és 3 óra múlva felveszem" gyerekekre, persze ők is cukik, de kell a hancúr, szerintem ez nem butaság, főleg 4 évesen! :)
Nálunk is megy az idétlen ugri-bugri, a bla-bla-bla a haverokkal az oviban, mint akinél elmentek otthonról, úgy tűnik, ha ezt csinálják. Idegenek előtt néha cikinek érzem, de majd elmúlik, kinövi.
Ezt a rugdosódást nem tudom, mert nekünk csak az oviban van barátja, a játszóra is ritkán járunk, ott meg szépen eljátszik, ha akad kisbarát ott.
Megy a kakaskodás nálatok nem? Szerintem menjetek a barátokhoz, csak meg kell beszélni vele, meg a kisbaráttal is hogy egymást ne bántsák.
Nemtudom..nekemi s egy ilyen 4 éves fiam van de én még ezen nem aggódtam!
Hát mikor és hol eressze a ki a fáradt gőzt ha nem otthon meg kint a játszón???
Gondolj bele,oviban elvárások vannak,nem rohangálhatnak,nem hagoskodhatnak,most gyere enni,most feküdjél le stb megfelelni megfeleni megfelelni...hát had tombolja ki magát valamikor,ne maradjon benne a sok feszültség mert ők még másképp vezetik le mint mi felnőttek!
Az ém 4 évesemnke is van egy 2 éves öccse és ő is néha "leereszkedik" babásba és olyankor hihetetlen boldog vagyok,hogy eltudnak hülyéskedni,marháskodni egymással.
A nagy semmin képesek akkorákat nevetni,hogy csak lesek!
Én imádom és nem gondolom hogy aggódnom kéne!
Ja őhozzá is szokott 1-2 ovis kisbarátja jönni,olyankor ő is valahogy kifordul magából,pörög ezerrel de sztem olyankor a nagy öröm buzkolkodik benne...utánna ő is lenyugszik!
köszönöm,igazából nem is annyira aggódom,csak nem tudtam,hogy ez általános korára jellemző jelenség,vagy csak nálunk van-e?de így most azért megnyugodtam:)köszönöm mindenkinek a választ!
kakaskodás amúgy nincs mással,nem azért rugdos,hogy fájdalmat okozzon,csak úgy "poénból".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!